2777
2789
عنوان

بدی های همکار سابقمو گفتم

116 بازدید | 3 پست

نیروی جایگزین من بود که پونزده سال کارمند بوده بخش دیگه حالا اومده قسمت ما جای من طرحمم تمومه...در مورد همکارا سوال پرسید از همه خوب گفتم ولی اسم یه نفر رو نیوردم گفت فلانی چطور قبل این که چیزی بگم گفت که من اینو دورادور میشناسم اصلا ازش خوشم نمیاد آدم منفی هست و...همه میشناسنش از اخلاق و...زیرآب خیلیا رو زدن زن و شوهری( همکار هستن) گفتم والا در جریان نبودم نشنیدم اینجوری ....ولی وقتی گفت این مدلیه منم بهش گفتم که خیلی تهمت ها و توهین ها بهم کرد نفر قبل این خانومه یه هفته اومد پشیمون شد چون مشاورش بههش گفته بود از خون و... میترسید محیط بیمارستان سنگین بود ولی همون همکارم انداخت گردن من که اینا همه نقشت بوده که خودت بمونی و خلاصه حرف‌های خیلی خیلی زشت ولی ریسسمون گفت من به شما اطمینان کامل دارم و اهمیت نده به حرف فلانی....اون روز گفت خانومه گفت من از همه چی راضی هستم ولی ریخت اینو سختمه تحمل کنم گفتم شما که باهاش در ارتباط نیستی اتاقتون جدا هست...گذشت تا امروز که دوباره حرفشو پیش کشید و اینا نمی‌دونم چیشد ولی از رفتارهای زشتی که قبلاً سر مرخصی که گرفته بودم داشت هم گفتم بهش ....بعدش پشیمون شدم...ولی خب از خوبی هاشم گفتم گفتم وقتایی که می‌خنده خیلی ذوقشو میکنم همیشه هم بد اخلاق نیست و...شده گاهی وقتا نشستیم باهم کلی حرف زدیم و اینا ...ولی پشیمونم درسته اول اون شروع کرد از بدی هاش گفت خیلی چیزا گفت ...ولی منم نباید تایید میکردم میترسم یهو به خاطر این چیزا نمونه و این سری واقعا تقصیر من باشه اگر نمونه از طرفی حوصله نیروی جدید هم ندارم آموزش بدم البته واقعا اون همکارم خیلی بدذات و بدجنسه و خیلی بهم بدی کرده...همین خانومه گفت همه همکاران گفتن این خیلی اذیتت کرده ولی تو صبوری کردی گفتم من هیچوقت در موردش به کسی چیزی نگفتم گفت شما آره ولی بقیه همکاران گفتن 

حالا که گفتی ولی دیگه نگو  محیط کارا زیر آب زنی زیاد میکنن

من کلا تمومم از اینجا میرم....خدا می‌دونه که چقدر خون به دلم کرد...نمی‌خواستمم بگم خودش زیر زبونم وارسی کرد منم بی سیاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا تمومم از اینجا میرم....خدا می‌دونه که چقدر خون به دلم کرد...نمی‌خواستمم بگم خودش زیر زبونم وا ...

اشکال نداره سخت نگیر کلن برای همیشه میگم 

منم خودم اینطوریم سرم گرم بشه همه چیز میگم مثلا امروز پیش همسایه های مامانمینا کلی از مشکلاتم گفتم بعدش پشیمون شدم