2777
2789
مرسی‌  بعد  رفتن‌ سرکار‌ راحته  ازش‌ یا  دردسر‌ داره؟

منظورتون رو متوجه نمیشم بعد آزمون میرید مصاحبه بعد هم قبول بشید معرفی میشید و میرید سرکلاس استخدام میشید 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
منظورتون رو متوجه نمیشم بعد آزمون میرید مصاحبه بعد هم قبول بشید معرفی میشید و میرید سرکلاس استخدام م ...

واقعا؟

چ‌ خوبب‌

من‌ فکر‌ میکردم‌ تازه‌ باید  بری‌ رشته  معلمی‌ دانشگاه‌ بخونی

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ چ‌ خوبب‌ من‌ فکر‌ میکردم‌ تازه‌ باید  بری‌ رشته  معلمی‌ دانشگاه‌ بخونی

اهان ن عزیزم مصاحبه ک قبول بشید براتون پودمان میزارن ی دوه هایی دانشگاه فرهنگیان میگذرونید اما استخدام هستید و سرکلاس میرید 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
اهان ن عزیزم مصاحبه ک قبول بشید براتون پودمان میزارن ی دوه هایی دانشگاه فرهنگیان میگذرونید اما استخد ...

خیلی‌ عالیه‌ مرسی‌ از‌ کمکت💚

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<