2777
2789
عنوان

نی نی کوچولو

236 بازدید | 16 پست

بچه ها من هیچ وقت نینی دلم نمیخواست ولی یکی دو ماهه خیلی دلم میخواد نینی خودمو داشته باشم ولی میترسم سخت باشه نگهداری از بچه و شاید پشیمون بشیم همسرم هم بچه دوست داره ولی در اندازه ی من یعنی هیچکدوممون زیاد بچه دوست نداریم ممکنه پشیمون بشیم ؟

نخیر پشیمون نمیشی میشه چراغ دلت 

از یه طرف میدونی چیه بچه که میاد منو شوهرم دیگه تنها نمیشیم خب سفر دو تایی نمیریم سه تایی میریم حس میکنم ناراحت میشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۱ سالمه نی نی دخملیم سه ماه دیگه به امید خدا میاد بغلم بهترین حس دنیارو دارم ❤️🥲😍

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

خیلی سخته کلا تا یه مدت باید قید خودتو بزنی،ولی به نظرم شیرین ترین لحظه عمر وقتیه که بغلش میکنی،فک کن اولین کلمه ای که بگه و زبون باز کنه،اولین راه رفتنش،اولین قهقه زدنش و....فوق العاده اس واقعا

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

قطعاً زندگی قبل بچه و بعد بچه خیلی با هم فرق می‌کنه 

اگه تصمیم تون برای انجام کاری صد درصدی نیست انجامش ندید بهتره، کلا تو هر مسئله ای 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
من از سختیش میترسم 

یکلاس یا باشگاه هم بخوای بری اولش سختی داره

بچه که بماند 

هر لحظه، هر مرحله،و هر ثانیه از باهاش بودن سخته اما شیرینیش ب حدیه که پشیمونی نداره

اینو ب عنوان مامان دوتا دختر گل که شیر ب شیرن بهت گفتم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
قطعاً زندگی قبل بچه و بعد بچه خیلی با هم فرق می‌کنه  اگه تصمیم تون برای انجام کاری صد درصدی نی ...

منم همین قکر میکنه خیلی دو دلم  ولی فکر نکنم حالا حالا ها به فکر بچه بیوفتم شوهرم خودش خیلی لوسه عین دو تا بچست الانم خودشو برای من لوس کرده اه

دارم  حالا که بخوام باردار هم بشم یک سال ژول میکشه تا بتونم اقدام کنم

کمک داشته باشی خیلیم سخت نیست.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین