سلام قوم بزرگو اصیل لر از در هر طایفه و ایلی که هستید . در فیلم سووشون به ما توهین شده است سکوت نکنید و این چهره زشت که از این قوم اصلی ساخته اند را از بین ببرید.
به این کارزار بپیوندید
#من یک لرم #من یکر لرم
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم
اره کاملش رو دیدم ده بارم کتابش رو خوندم . اومدن کتاب سیمین دانشور رونابود کردن با فیلمشون
اومدن چندتا بچه رو که گرسنه ان و به بقیه سنگمیزنن و التماس غذا رو میکنن درست کردن که به زبان لری حرف میزنن و با اهنگ لری مرقصن