ماهوررر۱ مدیر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 628 عنوان اموزش و پرورش قبول شدم ولی مصاحبه هیچی بلد نیسم😣 | مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 56 پست چکار کنم خیلی میترسم از تدریس رشتم غیر مرتبط بوده 1403/02/03 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5664 اموزش ابتدایی از نتدانلود کنم آره هر مبحثی رو که مدنظرت بود سرچ کن فیلماشو نگاه کن یا غعضو کانالای تلگرامی شو درخواست دوستی پذیرفته نمیشود؛حتی شما دوست عزیز🌹
کشورخیال عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3176 انشالله برای دبیری که تو اردیبهشت هست یا سال دیگه فدای سرت دبیری شرکت نکردم 😅 اره دیگه برای دفعه بعد دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
ذهن،هشیار عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 9501 دبیری شرکت نکردم 😅 اره دیگه برای دفعه بعد رشته شما چی هست امسال کی برگزار میشه دوباره
کشورخیال عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3176 رشته شما چی هست امسال کی برگزار میشه دوباره من الهیات نمیدونم میگن تیر ی عده میگن اسفند دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
ماهوررر۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 628 واقعااااا قبول شدی تبررررریک میگم چقدر هوشت خوبه..تو این زمان کم چجوری تونستی بخونی؟؟؟؟نکنه معلم هست ... نه عزیزم معلم نیستم حافظ بودم سوالای دینی و تعلیم تربیت و هدیه ها رو بلد بودماز طرفی رشتم ریاضی بودم و علوم و ریاضی رو خوب زده بودم
پرنسس_توانا عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 639 دبیری شرکت نکردم 😅 اره دیگه برای دفعه بعد دبیری که بهتره تازه ساعت کاری کمتر و میشه وارد فضا کلاس خصوصی و امتحان بهتر شد کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸ خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
ذهن،هشیار عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 9501 من الهیات نمیدونم میگن تیر ی عده میگن اسفند وای تیر ک خیلی زوده هرساله میترسونن
کشورخیال عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3176 دبیری که بهتره تازه ساعت کاری کمتر و میشه وارد فضا کلاس خصوصی و امتحان بهتر شد ارشد باید داشتم من کارشناسی دارم دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
safoora69 عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3754 من کانال میشناسم طرح درس و ایفای نقش و بحثگروهی داره خیلی خوبه تو ایتا هستش رایگان هم هست سلام خوبی؟میشه لطف کنی کانال رو به من بدی؟
کشورخیال عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3176 سلام خوبی؟میشه لطف کنی کانال رو به من بدی؟ درخواستمو قبول کنید دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
دختربیسکویئتی عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 159 من کانال میشناسم طرح درس و ایفای نقش و بحثگروهی داره خیلی خوبه تو ایتا هستش رایگان هم هست سلام عزیزدلم ببخشید تو بحثتون گفتید کانال میشناسید که طرح درس وایفای نقش وبحث گروهی داره میشه کانالشوبرام بفرستی لطف میکنی عزیزم
کشورخیال عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3176 سلام عزیزدلم ببخشید تو بحثتون گفتید کانال میشناسید که طرح درس وایفای نقش وبحث گروهی داره میشه کانا ... درخواست دوستی میدم قبول کنید دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست