2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براتون کلاس میزارن نگران نباش ولی خودت برو تو گوگل و هرچی کلاس های مختلف ببین کلی تحقیق کن برای چه جور رفتار کردن تو خونه بشین به شی درس بده استخدامی های پارسال هرجا رفتم فقط فحش روی سرشون بوده که هیچی بلد نیستن شما خودت رو ازشون جدا کن خدا ۱۰۰ برابر تو زندگیت کمک میکنه

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
براتون کلاس میزارن نگران نباش ولی خودت برو تو گوگل و هرچی کلاس های مختلف ببین کلی تحقیق کن برای چه ج ...

متوجه نشدم یعنی کلاس برای استخدامی میرفتی خوب نبود؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
اموزش ابتدایی از نتدانلود کنم

من کانال میشناسم طرح درس و ایفای نقش و بحثگروهی داره خیلی خوبه تو ایتا هستش رایگان هم هست 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
متوجه نشدم یعنی کلاس برای استخدامی میرفتی خوب نبود؟

نه گفتم کلاس میزارن نگران نباش ولی این کارارو بکن من اصلا لیسانس ندارم که رشتم هم ربط نداره

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
نه گفتم کلاس میزارن نگران نباش ولی این کارارو بکن من اصلا لیسانس ندارم که رشتم هم ربط نداره

من قبول نشدم متاسفانه

من قبول نشدم متاسفانه

انشالله برای دبیری که تو اردیبهشت هست یا سال دیگه فدای سرت