2777
2789
عنوان

دوووست پسرم دیوانم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 52 پست
من چمیدونستم یعنی هر ادمی ک اول نشون نمیده دیوانست باید پای لرزش باشم و عذاب بکشم!!!! 

منم حسام مثل خودت بود...منم لرزش و کشیدم..بدتر از تو

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور خلاص شدی😢

خود بیشعورش جدا شد 

من از اولم قصدم ازدواج بود بهش گفتم سنم کمه اگه توام همین منظور داری بیا 

اینم اومد ازم استفادشو کرد...پزشکی شهید بهشتی قبول شد رفت تهاران خاک بر سر نمیدونم چی دید یهو من اخ شدم

منم خودمو کشیدم کنار چون عاشقم نبود و نیومد خاستگاری...ولی من عاشقش بودم"البته بودم"و به خانواده گفتم و کتک خوردم در حد مرگ چندین بار ولی اون کاری نکرد

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
خود بیشعورش جدا شد  من از اولم قصدم ازدواج بود بهش گفتم سنم کمه اگه توام همین منظور داری بیا&n ...

ای بابا ما برعکس بودیم اون بهش اراده میکردم میومد خواستگاری ولی من اون ادمی که برای ازدواج میخواستم این نبود اون مِلاک های که برا ازدواج میخوامو نداشت

چون نه شغل درست حسابی داشت هم اینکه دعوایی بود  بشدت از اونایی بود به پسر سلام کنی بگه اره خبرایی هست 

ولی بشدتم دوسم داشت ولی دوست داشتنش اشتباه بود😢حالا خیلی چیزای دیگه که خلاصه طور گفتم 

توام اصلا ناراحت نباش اصلا باید خداتم شکر کنی زود فهمیدی چ ادمیه وگرنه زنش میشدی هرروز داستان داشتی باهاش باور کن خدا بهترشو برات در نظر گرفته من قبلا کسیو خیلی دوست داشتم بچه بودم ۱۵ سالم بود یعنی فکر میکردم بجز اون ادم دیگه نیست رو زمین بعد باهم کات کردیم من هرروز گریه و خودزنی و اینا بعد چند وقت پیش قبل این دیوانه یکی اومد ک دوسش داشتم بعد میدونی خدا بهترشو برام در نظر گرفته بود ولی نشد.. هنوزم ریپلای میکنه میگه دلم تنگ شده بیا ببینمت .. ولی ....نمیدونم چی بشه

توام زمان میبره صبور باش فقط🥲مطمئنم بهترش میاد برات 

الان اعتماد کردن به ادما خیلی سخت شده ولی ادم خوبم هنوز وجود داره 

ولی زمان میبره.

ببخشید زیاد شد اگر با جزئیات بخوام بگم خیلی زیاد میشه

ای بابا ما برعکس بودیم اون بهش اراده میکردم میومد خواستگاری ولی من اون ادمی که برای ازدواج میخواستم ...

ممنون شمام ان شا الله درست بشه