2777
2789
عنوان

دوووست پسرم دیوانم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فرق دوست داشتن و دیوانگی رو میدونی... خیلی دختر خانوما متاسفانه زود وابسته میشن و همه چیو تحمل م ...

دورت بگردم🫠من کلمه اولتو چون متوجه نشدم اونطور گفتم

اره میدونم چی میگی

دوست منم دقیقا شرایط تو پیش اومده بود براش 

پسره هر روز زنگ و پیام و واسطه فرستادن که بیاد آشتی کنیم 

دیگه دوست منم کلا هر چی پیام داد جواب نداد جدی هم بهش گفت که این رفتارا رابطه رو اوکی نمیکنه فقط باعث میشه از چشش بیوفته دیگه بالاخره بعد یه سال زنگ و پیام بیخیال شد

چرااا  دعا کن همچین ادم روانی تو زندگیت نیست که هرروز بیاد عصابتو خورد کنه

والا دوس پسر من که کلی باهم بحث داشتیم امروز گفتم من میرم کات کنیم و فلان فقط میاد میگه حرف آخرته؟ 

باشه 

یا از اینا🙂💔 میفرسته

تلاش نمیکنه برای نگه داشتنم

والا دوس پسر من که کلی باهم بحث داشتیم امروز گفتم من میرم کات کنیم و فلان فقط میاد میگه حرف آخرته؟&n ...

اگر دوسش داری چرا نمونی 

تو هر رابطه ای بحث پیش میاد ولی این دیگه رسما دیونه بود اسیب میزد اگر بحث بود میگفتم اشکال نداشت

ولی شکاک بود هرروز چک میکرد تلگراممو میگفت حق نداری بحز من با کسی بری بیرون حتی خوانوادم! رفیق ۸ ساله دارم با اون فقط میگفت برم چون میرفتیم بیرون دعوا میکردیم اون اشتیمون میداد بخاطر همین میگفت اون رفیقت اوکیه فقط

یه مسافرت رفتم عید با خوانوادم اومدم اشک منو دراورد کوفتم کرد خب اینا فرق داره با بحث عادی که تو هر رابطه هست تازه بحث شیرینی رابطست

اگر دوسش داری چرا نمونی  تو هر رابطه ای بحث پیش میاد ولی این دیگه رسما دیونه بود اسیب میزد اگر ...

اووووه طرف رسماً دیوونه بوده 

آخه من از این بی تفاوت بودنش ناراحت میشم 

که هیچ تلاشی نمیکنه کات نکنیم. منتظر بودم حداقل بگه بیا یه قرار بذاریم همو ببینیم صحبت کنیم درموردش

اووووه طرف رسماً دیوونه بوده  آخه من از این بی تفاوت بودنش ناراحت میشم  که هیچ تلاشی نمی ...

اره خب 🫠امیدوارم درست شه رابطتون منم ادم بی تفاوتی ام و به چیزی اهمیت نمیدم و بشدت مغرورم و بی احساس و کلی اذیت میشم سر این اخلاقام همش خودخوری میکنم بعد مریض میشم 

هرکی یطوره 

ارزوم اینه درست بشه رابطتون

اره خب 🫠امیدوارم درست شه رابطتون منم ادم بی تفاوتی ام و به چیزی اهمیت نمیدم و بشدت مغرورم و بی احسا ...

آره دقیقا اونم همچین آدمیه، سخت احساساتشو بروز میده..

مرسی عزیزم انشالله درست بشه❤️

منم از خدا میخوام مشکلت حل بشه

دورت بگردم🫠من کلمه اولتو چون متوجه نشدم اونطور گفتم اره میدونم چی میگی

اولین بار بود اشتباه مینوشتم زودم دست گیر شدم... خدا نکنه گلم.. ان شاء الله ک بهترینا بیاد سر راهت

چی بگم؟ 
اولین بار بود اشتباه مینوشتم زودم دست گیر شدم... خدا نکنه گلم.. ان شاء الله ک بهترینا بیاد سر راهت

مرسی بخاطر قلب مهربونت 

ایشالله بهترینا سهم دل مهربونت بشه🥰