2777
2789

دوستان خواهش میکنم یکم راهنماییم کنید.....من یک سالو دوماهه عمل کردم،خیلی ورم دارم،بعضی وقتا قرص پردنیزولون میخورم ورم بینیم کم میشه،چون نمیشه زیاد خورد صورت باد میکنه و عوارض خودشو داره،نوک بینیم خیلیییی بزرگه،خیلی....اصلا خط کانتور نداره بینیم.بینیمم قبل عمل اونقدر بزرگ نبود ولی خب گوشتی بود.دوستان چیکار کنم؟؟؟دوبار امپول زدم به بینیم...دارم دق میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خون؟

آره مثلاً من ویتامین کا بدنم کم بود دکتر گفت بهم خونم دیر لخته میشه و کبودی بیشتر دارم شش ماه هاله سیاهی زیر چشم داشتم اما مهم نبود واسم یک طرف ببینیم باد افتاده بود فکر کن یک سمت صاف یه طرف حالت داشت اما چون میدونستم درست میشه توجه نکردم و واقعا معروف شدم بین فامیل مثلا خواهر خودم عمل کرد یه دیونه بازی در آورد حال همرو بهم زد توهم زده بود