2777
2789

پروفت یا تصویر زمینه گوشی عوض میشه هنگ میکنه اهنگ پلی میشه و...

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره وگرنه همه میفهمند هک شده دیگه چرا زحمت هک بکشه طرف که زود بفهمید هک شدید؟

هک مباحثش تخصصی هست اگه واقعا هک بشید هیچ راهی نداره که متوجه شد

جز مواردی مثل نصب شدن ناخواسته برنامه ها و بازی

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
ربطی نداره وگرنه همه میفهمند هک شده دیگه چرا زحمت هک بکشه طرف که زود بفهمید هک شدید؟  هک مباحث ...

شما هکری اونوقت 

از بعضی حرکتهای گوشی آدما متوجه میگه حساب نیس ک

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
چطکرمسشه برطرفش کرد

ریست فکتوری ولی هک انواع و اقسام داره بعضی روش ها هستن که حتی بعد از ریست فکتوری هم هکر بازم دسترسی داره راه حلش هم تغییر رام یا نصب رام مجدد هست که همه چیز گوشی پاک میشه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
عه دیگه چی بازم اگا میدونی بگو ممنون

برا اینا بودش عزیزم برو پیش کسی ک از گوشی سرش میشه

شما هکری اونوقت  از بعضی حرکتهای گوشی آدما متوجه میگه حساب نیس ک

هکر نمیاد بگه که هکره

من هم تخصصم یه چیز دیگست

یه هک واقعی اصلا اینجوری نیست که فرد عادی متوجه بشه هک شده

اون کندی به خاطر ویروس هست که برای همه این اتفاق نمی افته

ممنون ازشما فقط رام چیه

سیستم عامل خام هست که شرکت سازنده گوشی توسعه داده برای مواردی مثل پاک شدن نسخه اندرویدتون یا خراب شدن هارد گوشی و حذف شدن سریال گوشی و ...

هکر نمیاد بگه که هکره من هم تخصصم یه چیز دیگست یه هک واقعی اصلا اینجوری نیست که فرد عادی متوجه بشه ...

بقول یکی هکر داریم تا هکرع یکی تازه وارد ک گند میزنه 

برا من این اتفاق افتاد ب دوستمون هم گفتم حالا هر هر چی ک بودش دیگه اونو نمیدونم  بهرحال ت تخصصتون موفق باشید

خب اصلا چرا هک میشیم ؟علتش چیه ؟

دلایل مختلفی داره اخاذی -کلاهبرداری-حملات به سایر افراد که از گوشی و اینترنت شما هم استفاده میکنند برای شناسایی نشدن و ...

باید هرچیزی میبیند دانلود نکنید مخصوصا از پیامرسان ها و سایت های ناشناس و دوست و فامیل و...

پیامک های تبلیغاتی رو باز نکنید مخصوصا لینک ها و هر ایمیلی رو باز نکنید