2777
2789

پسرمنم تازه گرفته وخوب شده فقط میتونم بگم ارامشت رو حفظ کن همه اش یه هفته اس بعدش خوب میشه تب داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم من باردار بودم گرفته بودم دکترم گفت.   بری حموم خودت با صبون بشوری زدتر خشک میشه. هم جلوگیری از خارش داره  من اینکارو مردم خوب شدم توهم بشور. البته لیفت. نکش با دست صابون بمال بخهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوره ، دوره ش باید طی بشه ، خیار و سکنجبین و هندوانه و اسپند دود کن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

استرس به خودت نده ابله مرغون های الان خیلی سبکن لباس نخی تنش بده حمام ببرش لیف نکش شامپو بشور

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
عزیزم من باردار بودم گرفته بودم دکترم گفت.   بری حموم خودت با صبون بشوری زدتر خشک میشه. هم ...

بخاطر تبش کن تن شویه میکنم دونه ها هی دارندبیشتر میشن 

زیر پوشکش پره دونه شده توی سر توی گوشش

از پریشب تب داشت الان تبش ۳۷ شده 

۳ تا ۵ شب تب میره بستگی به بدنش داره اما انگار برای دختر شما بیشتره

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
بخاطر تبش کن تن شویه میکنم دونه ها هی دارندبیشتر میشن  زیر پوشکش پره دونه شده توی سر توی گوشش

اره با صابون بشوری.  حمام خیلی داغ هم نبر باعث میشه از خارش بیفته امتحان من. بعدش آب خیار.  به بدنش بزن 

از پریشب تب داشت الان تبش ۳۷ شده 

خوبه نگران نباش یه روز درمیون ببر حموم ولی لیف نکش با شامپوبدن بچگانه ودستت بشور بهش چیزایی که سردی باشه بده بخوره مایعات سوپ رقیق دوع وخیار که خودت درست کنی ان شاالله زودی خوب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

فقط تبش قطع بشه  هندونه میدم اما اشتهاش کم شده خیلی کوچولو میخوره

طبیعیه سکنجبین شربت کن توو آبمیوه خوری بزار کنار دستش 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی