2777
2789
عنوان

دخترم ۱۵ ماهشه آبله مرغان گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر تبش کن تن شویه میکنم دونه ها هی دارندبیشتر میشن  زیر پوشکش پره دونه شده توی سر توی گوشش

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

چند وقت پیش فکر میکنم حدودا دو سال پیش با شما در رابطه با بیماری خودایمنی کبد صحبت کردم نمیدونم یادتون هست یا نه 

من بعد از اون جریانات باردار شدم بچم الان حدود چهارماه و نیمه ، الان دیدم دخترتون پونزده ماهشه ، یه چیزی خیلی ذهنم رو درگیر کرده خواستم بپرسم این بیماری که ما داشتیم روی بچه اثری نمیزاره ؟ انشالله دخترتون سلامته ؟ حرف میزنه ؟

سلام عزیزم وقتتون بخیر  چند وقت پیش فکر میکنم حدودا دو سال پیش با شما در رابطه با بیماری خودای ...

سلام عزیزم 

نه راستش یادم نیس با اشخاص زیادی اینجا صحبت کردم بخاطر همین همشون یادم نمونده 

من  تو بارداری تحت نظر پریناتال بودم هم از ایشون و هم از ۲تا دکتر کبد پرسیدم همشون اتفاق نظر داشتن که هیچ مشکلی برای بچه ایجاد نمیشه اما ممکنه تو بارداری برای مادر مشکلی پیش بیاد که همش توسطشون کنترل میشدم

خداروشکر بارداریم مشکلی پیش نیومد الانم دختر سالمه حرف هم میزنه 

نگران نباش

سلام عزیزم  نه راستش یادم نیس با اشخاص زیادی اینجا صحبت کردم بخاطر همین همشون یادم نمونده  ...

ممنون که پاسخ دادین ، من تو بارداری اب دور جنینم اولش زیاد شد از هفته سی به بعد اب دور جنین کم شد وزنش هم کم ، اینا مربوط به خودایمنی میشد ؟ راستی بمن گفتن در اثر تحریک ویروس تبخال بدنم دچار خودایمنی شده شما قبل بیماری تبخال نداشتین ؟ کلا تبخال زدین تابحال ؟

ممنون که پاسخ دادین ، من تو بارداری اب دور جنینم اولش زیاد شد از هفته سی به بعد اب دور جنین کم شد وز ...

خواهش میکنم

الان گفتید یادم افتاد دیگه اخرای بارداریم هفته های ۳۰ و خورده ای بود دقیق یادم نیس اب دور جنین زیاد شده بود دکتر بهم شیاف داذه بود الان اسمش یادم نیس من ۲ تا ازش استفاده کردم توی سونوی بعد نرمال بود 

دیگه مشکلی نبود 

اها ان تی هم عددش بالا بود که فکر نمیکنم ربطی به خودایمنی داشته باشه  برای خیلیا پیش میاد

من تابحال تبخال نزدم 

اطرافیانمم کسی خودایمنی نداره 

خواهش میکنم الان گفتید یادم افتاد دیگه اخرای بارداریم هفته های ۳۰ و خورده ای بود دقیق یادم نیس اب د ...

شما تو بارداری داروی خاصی هم مصرف کردین ؟ من چون انزیمام بالا نبود بهم هیچ دارویی ندادن

شما تو بارداری داروی خاصی هم مصرف کردین ؟ من چون انزیمام بالا نبود بهم هیچ دارویی ندادن

من خیلی وقته دارو مصرف نمیکنم بیماریم تو فاز خاموشیه

استرس و بتونی کنترل کنی دیگه نصف بیشتر بیماری کنترل شده

خودایمنی رابطه ی مستقیم با استرس و اضطراب درونی داره

چندساله خودایمنی دارید؟ دارو چی مصرف میکنید؟  الان برای بچه نکرانی؟

نمیدونم از کی شروع شده فقط یادمه که سال نود و هشت برای اولین و اخرین بار توی عمرم تبخال زدم یعنی فقط همون یبار زدم شوهرم تبخال لب داشت احتمالا از اون گرفتم بعد یه مدت کهیرای وحشتناک میزدم درد مفصل داشتم پریودام خیلی کم شده بود و اینکه مثلا یجایی از بدن زخمی میشد سریع خونش بند میومد برعکس قدیما

ولی انزیمام بالا نبود این بود که دکترا جدی نمیگرفتن تا اینکه تو بارداریم اون اتفاقات برام رخ داد ولی همچنان انزیمام بالا نیست ، تو نت خوندم بیماری های خودایمنی زبونم لال باعث اوتیسم در جنین میشن خیلی نگرانم بچه من زیاد قان و قون نداره الان چهارماه و نیمشه اخه