2777
2789
عنوان

آبله مرغون نوزاد

195 بازدید | 23 پست

سلام دوستان .امروز رو سینه پسر ۸ ماهم یه جوش که به نظر آبدار بود زده تو حمام دیدم اومدیم بیرون حالت آبدار الان نداره.میشه آبله باشه؟چون دو هفته پیش خودم و پسر بزرگم گرفتیم.لازمه با توجه به اینکه دارو دارم براش بازم ببرمش دکتر

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون گرفتین چرا بچه رو بلافاصله جدا نکردین؟😐

کجا میبردمش کسی اطرافم نبود .شیر مادر میخورد بعد از من پشر بزرگم گرفت .تقریبا سه هفته هست درگیریم کی نگه داری میکرد ازش.

عزیزم پسر گلت چن وقتش بود؟

۸ ماه..ببین من هم خیلی نگران بودم.چون خودمون گرفتیم خیلی اذیت شدیمم.وحشتناک بود.

ولی پسرم کل صورتش بدنش زد.

ولی خداروشکر ن تب ن بی قراری هیچی نداشت

کجا میبردمش کسی اطرافم نبود .شیر مادر میخورد بعد از من پشر بزرگم گرفت .تقریبا سه هفته هست درگیریم کی ...

بهتر که گرفت.من دخترم گرفت ی شبانه روز فلج شد.خودم سردرد‌همسرم تب لرز

هر روز با صابون حمومش کن.

ممنونم ازت .فعلا یه دونه رو سینش هست.تب و اینا نداره جای دیگه هم نزده تاشب معلوم میشه مگه نه؟

۸ ماه..ببین من هم خیلی نگران بودم.چون خودمون گرفتیم خیلی اذیت شدیمم.وحشتناک بود. ولی پسرم کل صورتش ...

برای خارش همون کالامین رو میزدی؟هیدروکسی زین دکتر بهش نداد؟