2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 127 پست
نه بابا  من پیش یکی از اقوام بودم زایمان کرد  مرخص شد گفت فردا بیار واکسن بزن  فرد ...

زمان کرونا جندساعت بعد زایمان مرخص میکردم ،واکسن رو فردا تزریق میکردن 

اما من تقریبا یادمه بعد زایمانم بردنش زدن ،یا شایدم فروا زدن

اما تو همون بیمارستان اینکار کردن 

چون بعد ترخیصم فقط بردمش برا تست تیرویید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داریم برمیگردیم ب ۲۰۰سال قبل .... اللن دانشمندای اینستا و نی نی سایت و یسری اخوندا و دکتر علفیا کشف ...

الان فلج اطفال و آبله و سرخک و... زیاد  شده 

چون اتباع زیاد شدن خصوصا افغانیا اونام واکسینه نشده بودن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

تو کشور های دنیا نه  کشورهای عقب مونده و به شددتت سنتی مثل کشور های همسایه  ننگ و عار می ...

عزیز گفتم که برو سرچ کن تو خیلی از کشورهای اروپایی مثل سوئیس و نروژ واکسن های بدو تولد اجباری نیست و اختیاریه از دویست و چندتا کشور فقط توی ۹۰ تاشون واکسن اجباریه 😐 

و اینکه آمار کرونا و مرگ و میر تو همین کشور های همسایه مثل عراق اونموقع خیلی خیلی کم بود 

زمان کرونا جندساعت بعد زایمان مرخص میکردم ،واکسن رو فردا تزریق میکردن  اما من تقریبا یادمه بعد ...

کرونا نبود بخدا قشنگ یادمه 

همه بچه ها رو با هم زدن 

هرکی تو اون دو روزه به دنیا اومده بود گفتن فردا ساعت ۱۰ بیارین برا واکسن 

تست تیروئید رو دیگه بیمارستان نمیبری میبری درمونگاه 

آخه تو خونه بزایی هم باز باید بری بیمارستان برای تایید و دادن شناسنامه 🫠🤣

بدون واکسن امکان درس خواندن براش غیر ممکنه وقتی درسم نتونه بخونه لزوما آینده ای هم در انتظارش نیست وقتی آینده ای در کار نیست پس شناسنامه فاقد اهمیت میشه 😉

الان فلج اطفال و آبله و سرخک و... زیاد  شده  چون اتباع زیاد شدن خصوصا افغانیا اونام واکسی ...

بله 

روزایی میرسه ک بخاطر جهل یه عده ادم بچهها از ابله کور میشن 

از تب فلج میشن 

اخه واکسن بدو تولد رو روز بعد میزنن  والا من پیش یکی از اقوام بودم شب زایمان کرد صب مرخص شد&nb ...

من وقتی زایمان کردم همین ۸ ماه پیش یکی دو ساعت بعد زایمان اومدن یکیشو زدن بعد ۶.۷ ساعت بعدم اونیکیو اومدن زدن بعد رفت تا واکسن ۲ ماهگیش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بله  روزایی میرسه ک بخاطر جهل یه عده ادم بچهها از ابله کور میشن  از تب فلج میشن

حماقت بشر تمومی نداره .کاش اینارو تو یه بیابونی کوهی جایی کلا دور از تمدن شهری ببرن حداقا خودشدن تو حماقتشون بسوزن بقیه‌روگیر نندازن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.