2777
2789

جهانشاهی خیلی خوبه

ی دکتری هم هست تو میدان قطب..معروفه اسمش الان یادم نیست اونم تعریفشو زیاد شنیدم

فکر کنم نوید نیا باشه اسمش...مطمئن نیستم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
جهانشاهی خیلی خوبه ی دکتری هم هست تو میدان قطب..معروفه اسمش الان یادم نیست اونم تعریفشو زیاد شنیدم ...

تجربه داشتین از جهانشاهی؟

دیشب از نت پیدا کردم اسمشو اتفاقل

نویدنیا رو میشناسم خیلی قدیمه نمیدونم بروزه یا نه!

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه داشتین از جهانشاهی؟ دیشب از نت پیدا کردم اسمشو اتفاقل نویدنیا رو میشناسم خیلی قدیمه نمیدونم ...

جهانشاهی خیلی خوبه من خودم دکترم از بچگی جهانشاهی بود الان دخترمم میبرم بیشش من که خیلی راضی ام...

نوید نیا هم از دوست اشنایان تعریف شنیدم ایشونم خیلی با تجربه هستن

به نظرم دکترای الان بیشتر رو نوشتن دارو های تقویتی مولتی ویتامین و اینا مانور میدن ولی سواد و تجربه قدیمی ها خیلی بیشتره

گلزار هم بد نیست خوبه...مطبش تو ولیعصره فکر کنم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
جهانشاهی خیلی خوبه من خودم دکترم از بچگی جهانشاهی بود الان دخترمم میبرم بیشش من که خیلی راضی ام... ...

چه خوب👌🏻تعریف گلزار رو هم شنیدم

ببرم یکیش ببینه

ممنون عزیزم

سلام عزیزم.ممنون میشم برای بارداری راهنماییم کنی.

منم شرایطم مثل شماس...ذخیره ۱.۶۱...از وقتی خواستم اقدام کنم چکاب دادم افتادم تو استرس و شوک و هول و لا.هر روزم گریه شده...پناه میبرم بخدا...توروخدا راهنماییم میکنی؟

ذخیره تخمدانم بده...من پریودام منظم بود...دیگه نیست خودمو انداختم تو استرس و عقب افتادن پریود...یائسه نشده باشم...

کمکم کن لطفا

سلام عزیزم.ممنون میشم برای بارداری راهنماییم کنی.منم شرایطم مثل شماس...ذخیره ۱.۶۱...از وقتی خواستم ا ...

سلام عزیزم ذخیره شما بیشتر از من هست. من اخرین بار ۱ بودم. ادم در لحظه استرس داره حق داری.

نگران نباش، فقط با دکتر خوب پیش برو ان شالله که بزودی باردار میشی. من چون ۸ سال پیشگیری داشتم تخمکم ضعیف شده بود، دکترهای دیگه ترغیبم کردن به آی وی اف و کلی ناامیدم کردن حتی اولین ماه اقدام بزور آی یو آی شدم ولی نگرفت. تا اینکه دکترم رو عوض کردم و با دومین نسخه ش (یعنی دقیقا ۷ امین ماه اقدام) باردار شدم. اونم فقط با قرص های تقویت تخمک و اسپرم و قرص تحریک تخمدان.

از بابت نامرتبی پریودت هم نگران نباش. موقع اقدام هم نامرتبی پیش میاد، هم حجم خون کم و زیاد میشه! باور کن من خودمم به یائسگی زودرس فکر میکردم ولی گویا یه امر طبیعیه! 

ان شالله بزودی خبر بارداریتو بیای و بنویسی اینجا

سلام عزیزم ذخیره شما بیشتر از من هست. من اخرین بار ۱ بودم. ادم در لحظه استرس داره حق داری.نگران نباش ...

خیلی خوشحالم جوابمو دادین🙏🙏🙏

لطفا دعام کن.

اولین اقدامم بود رفتم چکاب دادم هر یال میرفتم..اینبار روز یک سیکل شخصی که سونو کرد اصلا هم وقت نزاشت برام ی نگاه کردو کلی حرفای ناامید کننده شروع کرد زد ...گفت داری یائسه میشی...روز یک میگفت تخمک نداری...گفتم میخوام اقدام کنم...گفت نمیتونی!!! خیلی ظالمانه باهم برخورد کرد...

درصورتیکه چند جا دیگه رفتم همه مهربون بودن و خوب برخورد کردن و گفتن نرمالی...آز دادم ۱.۶۱ 

هر ماه ۴تا فولیکول دارم....

ولی برخورد نفر اول منو تا حد مرگ برد...شوک شدم...احتیاج ب روانپزشک پیدا کردم در این حد...همش گریه....منو انداخت تو استرس و شوک...در صورتیکه من پریودام منظم بود و هر ماه بقدری ترشح تخمک گذاری داشتم که لباسام خیس میشدن 

سلام عزیزم ذخیره شما بیشتر از من هست. من اخرین بار ۱ بودم. ادم در لحظه استرس داره حق داری.نگران نباش ...

احتیاج به دعا دارم....کن فیکون شدم....😭😭😭😭

کاش بعضی آدما دهنشونو باز نکنن پرتو پلا بگن...

حالا من نمیتونم خودمو کنترل کنم....

قراره دوتا hmg بزنم....روزی دوتا کلومیفن بعلاوه ویتامینا..آوابوست...و آمپول آزاد سازی...

ضخامت رحمم هم کمه از بس این مدت رفتم سونو خودم فهمیدم..نیمه سیکل ۶.۵ هست که میخوام لوبیا سبز و آب و نشاسته و روزی یدونه استرادیول بخورم

ماه قبل ده روز عقب افتاد پریودم چون فقط ی ورق لتروزول استفاده کرده بورم بدون آمپول...وای بدنم خشک خشک شده بود چقدر درد کشیدم...فکر کردم باردارم...آز دادم منفی...رفتم سونو از ترسم که کیست نشده باشه...تعجبم اینه این فولی ها از کجا اومدن؟ طبیعیه ؟ من فرداش پریود شدم....اینا رو تو روز ۱۴ سیکل نداشتم....ی ۱۷ و ی ۱۹ داشتم...اینا برا سیکل جدیدمن؟

خیلی خوشحالم جوابمو دادین🙏🙏🙏لطفا دعام کن.اولین اقدامم بود رفتم چکاب دادم هر یال میرفتم..اینبار رو ...

میفهمم عزیزم، منم توی اون ۷-۸ ماه بقدری حرفای ناامید کننده و استرسی شنیدم، انقدر گریه مبکردم که هی فشارم میرفت بالا کارم به اورژانس میکشید،

برای همبن میگم که دکترا دارن تجارت میکنن با آی وی اف، یه دکتر خوب پیدا کنید، ازش انرژی خوب بگیرید مطمئنا نتیجه میگیرین 

و البته ناامید نشین!

احتیاج به دعا دارم....کن فیکون شدم....😭😭😭😭کاش بعضی آدما دهنشونو باز نکنن پرتو پلا بگن...حالا من ...

عزیزم میفهممت…اما سعی کن خودتو اروم کنی

تونستی کلاس یوگا هم برو منم دو ماه اخر اقدام رو رفتم یوگا خیلی ارومم کرد

و ماهی که باردار شدم انقدر سرم گرم مهمونی و مراسم و اینا بود کمتر استرس کشیدم و نتیجه داد❤️🥲

قراره دوتا hmg بزنم....روزی دوتا کلومیفن بعلاوه ویتامینا..آوابوست...و آمپول آزاد سازی...ضخامت رحمم ه ...

اووبوست عالیه

منم بکماه خوردم خیلی موثر بود به نظرم

سیاهدانه هم بزن به رحمت تا زمان تخمک گذاریت. و با عسل بخور

حتما که نتیجه میگیری

تازه اولشه نگران نباش!