gole_shabboo مدیر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3525 عنوان بهترین متخصص نوزاد و کودک تبریز | مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 18 پست دوستان ممنون میشم تجربیاتتون رو در این مورد به اشتراک بگذارید از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟ 1403/02/03 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gole_shabboo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3525 ماه قبل ده روز عقب افتاد پریودم چون فقط ی ورق لتروزول استفاده کرده بورم بدون آمپول...وای بدنم خشک خش ... والا خیلی سر در نمیارم🫠 از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟
mardaz عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 312 خیلی لطف کردی بهم.همه میگن نگران نباشم و نرمالم...ولی اون اولین دکتر سونو انگار دشمنشو دیده بود انقدر استرس داد بهم که نگو خدا نشناس...بیسواد نمی فهمه استرس خودش آسیب میزنه...
gole_shabboo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3525 خیلی لطف کردی بهم.همه میگن نگران نباشم و نرمالم...ولی اون اولین دکتر سونو انگار دشمنشو دیده بود انقد ... اره عزیزم نگران نباش❤️دقیقا مثل من شدی…همون اولین دکتری که بخاطرش من هفت ماه تمام استرس کشیدم و گریه کردم و اخرش با چنتا داروی تقویتی باردار شدمتوکلت بخداباردار شدی بگو بهم❤️🫶🏻 از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟
mardaz عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 312 اره عزیزم نگران نباش❤️دقیقا مثل من شدی…همون اولین دکتری که بخاطرش من هفت ماه تمام استرس کشیدم و گریه ... حتما عزیزم.دعات میکنم