2777
2789

یه بار من یه تاپیک زدم راجب مهمونیم

و شما داخل اون تاپیک خیلی حرفای بدی بهم زدی

و وقتی یکی ازت پرسید چرا گفتی این قضیه داره

و من هر چی فکر کردم یادم نیومد که قضیه من و شما چیه اخه اصلا نه برخورد خاصی داشتیم نه مشکلی بود

از خودت هم پرسیدم جواب ندادی

چند روز پیش یادم به تاپیکی افتاد که راجب ظرف شستن زده بودم که ظرفا زیاد بوده و خسته شدم و شوهرم اومده کمک بده دو تا ظرفو شکسته

شما اومدی گفتی که خب اینجور مواقع بذار تو ماشین ظرفشویی

منم گفتم اگه داشتم عقلم میکشید بذارم😬😁

تنها چیزی که به ذهنم رسید که ممکنه ناراحتت کرده باشه همین بود و دیگه واقعا مغزم به جایی قد نداد

میای با هم رفع سوتفاهم کنیم؟

دوست ندارم دلخوری بمونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تگش کن

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

افرین عزیزم چه کار خوبی میکنی ♡ منم دوست ندارم اصلا کدورت باقی بمونه

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

دوستان پفیلا بیارید جالب شد قضیه

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

عه منم از این خانوم دلخوری دارم چون ی تاپیک زد یکیو تگ کرد گفت دمت گرم گزارشش دادی .. و هر وقت اون تاپیکو میبینم واقعا دلم میگیره و ی جوری شده ک هیچ وقت از دلم نمیره البته ک مهم نیس دیگه !

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

حالا که بحثش شد منم با اجازه از شما بگم

ایشون با کاربری قبلی من چندین بار تو تاپیکای مختلف اصلا رفتار و کامنت های خوبی نداشتن ....

با این حال فکر کنم فقط بشه یه نتیجه گرفت!!