2777
2789
عنوان

چرا من همیشه دلهره دارم آخه

45 بازدید | 5 پست

احساس میکنم وسواس فکری دارم به چیز هزاربار فکر میکنم و عذاب وجدان میگیرم همیشه هم استرس و دلهره دارم

چیکار کنمم

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

تو منی یا من توام.

منم همین جوری بودم و هستم.

ولی الان خیلی بهتر شدم.شاید دلیلش این باشه،که اینقدر تو زندگیم اذیت،شدم ،تا دیگه گرفتاری ها واسم ساده و پیش پا افتاده شدن.و الان مقداری آرامشم خداروشکر بیشتر شده.

دلهره ام هم کمتر شده.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو منی یا من توام.منم همین جوری بودم و هستم.ولی الان خیلی بهتر شدم.شاید دلیلش این باشه،که اینقدر تو ...

دقیقا مشکل زیاد داشتم و دارم الان بخاطر کوچک ترین چیز دلهره میگیرم

شما چیکار کردی بهتر شدی؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

منم همه ش ترس دارم که نکنه حالم بده بشه

برای چی حالت بد بشه؟

دقیقا مشکل زیاد داشتم و دارم الان بخاطر کوچک ترین چیز دلهره میگیرمشما چیکار کردی بهتر شدی؟

ببین من خیلی مشکل داشتم،سال های سال فقط داشتم زجر می کشیدم،بی وقفه،یه چیزی میگم،یه چیزی میشنوی.😪

خلاصه اینقدر زجر کشیدم که فکر کنم تمام بدهی هایی که به دنیا و زندگی داشتم،همش پاک شد.یعنی انگار ،زمان باید می گذشت،تا من به وسیله زجر کشیدن،بی حساب بشم،با دنیا.

منم خیلی همزمان رو خودم کار کردم،سعی کردم صادق تر بشم، به بقیه بدی نکنم،اگه کسی در گذشته بهم بدی کرده،ببخشمش

(این یه قلم سخت ترین کار بود)

خلاصه به قول معروف پوست انداختم دیگه.

به نظرم صبر و کار مثبت کردن و کار منفی نکردن و امید به آینده خوب داشتن،راه حله این وضعیتته.