2777
2789

لایک

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی؟خداروشکر مهمون داری پس حسابی بهتون خوش میگذره😍

سلام عزیزم بهتری الحمدلله؟

آرع قرارع سه شنبه بیاد دخترخالم ، یماه گیرش میدم اگه بمونه😅

محمد قراره این هفته بره مشهد چن تا کارداره من دیگه نمیرم اونو میندازیم بیرون خودمون تنهاییم تا چن روز😂

سلام عزیزم بهتری الحمدلله؟ آرع قرارع سه شنبه بیاد دخترخالم ، یماه گیرش میدم اگه بمونه😅 محمد قراره ...

سلامت باشی عزیزم،جدی چه خوب انشالله بهتون خوش بگذره واسه روحیت خیلی خوبه

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
سلام عزیزم بهتری الحمدلله؟ آرع قرارع سه شنبه بیاد دخترخالم ، یماه گیرش میدم اگه بمونه😅 محمد قراره ...

سلام خوبی کیمیا خانوم 

من چند وقته دنبالت میکنم خیلی دوست دارم  حس خوبی شخصیتت بهم میده

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
سلام عزیزم خوبی؟ قربون لطفت😍خوبی از خودته عزیزم شرمنده میکنی

سلام عزیز دلم خیلی خوبه که میاد دختر خالت ولی خیلی نگهش ندار شما تازه عروس دامادین درست نیست همش یکی تو دست و پاتون باشه ازمن بهتو نصیحت عروس گلم 

سلام عزیز دلم خیلی خوبه که میاد دختر خالت ولی خیلی نگهش ندار شما تازه عروس دامادین درست نیست همش یکی ...

سلام ماجان خوبی آبجی؟🩵

دخترخالم ک فردا میاد میرسه ایشالا ، امروزم محمد رف مشهد به من گف من هم زیاد دلم نبود برم هم دخترخالم میاد نمیشد برم....

من ک از تنهایی دوسدارم دخترخالم همش پیشم باشه ، حالا یماهو فک نکنم خودشم بمونه چون کارداره... فعلا ک امشب با محمد تصویری گرفتم با دوستاش همه حرم بودن ،، فککنم بخاطر دوستاش رفته مشهد اونم تا یه هفته فک نکنم برنگرده خونه ... اون داره بهش خوش میگذره اونجا پس منم باید کاری کنم بهم خوش بگذره😅آقا ورداشته زنگ زدم صدای قهقه ش با دوستاش میاد انگار نه انگار من پیشش نیستم اییییی مردا چقد حرص درارن😑😑

سلام ماجان خوبی آبجی؟🩵 دخترخالم ک فردا میاد میرسه ایشالا ، امروزم محمد رف مشهد به من گف من هم زیاد ...

سلام عروس گلم خوبی نی نی چطوره ،،خوب کاری میکنی باید روحیت شاد باشه عزیزم ولی از حالا نزار زیاد فاصله بینتون بیفته که عادت نشه ،، مواظب باش توی دوستی و صمیمیت حریمهارو حفظ کن صمیمیت زیادی با هیچ کس بخصوص که فامیل باشه هم زیاد خوب نیست مهربون باش احترام بزار ولی مواظب باش چی میگی و چکار می‌کنی عزیز دلم هر رازی و حرفی رونزن چون ما نمیدونیم چند سال اینده رابطمون با اطرافیان چطور میشه ،ببخش اگه زیاد حرف میزنم قشنگم