2777
2789
عنوان

ناخن یا میکاپ؟میشه خانومای همه چی دون بیان؟کدوم بهتره؟😖💔

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 47 پست

ناخن چون دیگه جزو روتین و روزمرگی خانم ها محسوب میشه به نظرم کارش بیشتره و  تو حتی اگه مبتدی هم باشی تو سالن همیشه مشتری اشو هست...سختی یادگرفتنش هم نسبت به میکاپ خیلی کمتره

میکاپ باید کارت بگیره و معروف شی به اینکه کارت خوبه

تا بازار کارت بگیره بشه...و باید واقعا استعدادشم داشته باشی چون خیلی سخته

اما ناخن نه...انقد ملت همه ناخن می‌کارن که بیکار نمیمونی...تو همین دیوار هم آگهی بزاری کلی بهت پیام میدن...

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
میکاپ همیشه مشتری نداره.ناخن هرماه مشتری میاد ترمیم و از این نظر خوبه.صندلی اجاره میکنی تو سالن و می ...

باید تلاش کنه تا مشتری جذب کنه حداقل 1 سال زمان میبره 

منم متاسفانه عجولم😵

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مخالف آرایشگری هستم 

ایده ای تو ذهنتون هست که یه خانوم بتونه انجام بده من واقعا دنبال راه اندازی شغلم 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
اگه اعتقاد داری ناخن کار نشو

چه ربطی به اعتقاد داره!

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
ناخن چون دیگه جزو روتین و روزمرگی خانم ها محسوب میشه به نظرم کارش بیشتره و  تو حتی اگه مبتدی هم ...

من حس میکنم تو زمینه میکاپ بیشتر بتونم پیشرفت کنم حس میکنم تو طراحی ناخن ظعیفم اخه همیشه کهلاک ساده نیس طراحی ام هست بنظرتون میتونم طراحیشو تو کلاسا قشنگ یاد بگیرم ؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
باید تلاش کنه تا مشتری جذب کنه حداقل 1 سال زمان میبره  منم متاسفانه عجولم😵

یه سال شده.کارشم بدنیس ولی انقدر سالن زیاده اکثرا هم میرن پیش قدیمی ترها و معروفا.به تازه کارا زیاد اعتماد نمیکنن

میکاپ هزینه اولیش زیاده که اگه مشکلی نداری مستقیم برو میکاپ چون درآمد زیادییی داره خیلی زیاد...و سخت ...

میکاپ آرتیست باید کارش بگیره 

مثلا تو شهر ما مهسا بیرانوند معروفه همه میرن پیش اون...ریسکش بالاعه اگه استارتر کارش نگیره تاک و توک براش مشتری میاد دائمی نیست چون میکاپ جزو روتین آدما نیست...

اما الان ناخن جزو روتین خانما حساب میشه ریسکی نداره چون همیشه مشتری اشو هست..

ایده ای تو ذهنتون هست که یه خانوم بتونه انجام بده من واقعا دنبال راه اندازی شغلم 

بستگی به سرمایه و اینکه چقدر هزینه می‌کنی برا آموزش 

خانمی بود با سی دی زبان یاد گرفته بود بدون کلاس و آموزشگاه ،پنج سال پیش شروع کرد و حالا مترجمه کتاب و مقاله و..

کلاسهای جهاد دانشگاهی ،حتی اسنپ و تاکسی بانوان و...

اون آرایشگرهای که میبینی خونه و ماشین لوکس دارن از آرایشگری نیست از راههای دیگه هست وگرنه آرایشگرای عادی هشتشون گرو نهشونه

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
من حس میکنم تو زمینه میکاپ بیشتر بتونم پیشرفت کنم حس میکنم تو طراحی ناخن ظعیفم اخه همیشه کهلاک ساده ...

عزیزم قطعا تو هرکاری اولین چیز

مهم استعدادیه که توی اون کار باید داشته باشی و علاقه

اگه واقعا احساس میکنی توی میکاپ استعداد خیلی خوبی و میتونی توش موفق بشی

قطعا میکاپ رو انتخاب کن...

من از نظر صرفه اقتصادی مقایسه شون کردم و نظرمو بهت گفتم ، اما ناخن کاری چون همون لاک زدنه استعداد خارق و العاده ای نمیخواد معمولا تو همون دوره اش همه چیزو یاد میگیری...و ریسک نبودن مشتری رو نداره.

یه سال شده.کارشم بدنیس ولی انقدر سالن زیاده اکثرا هم میرن پیش قدیمی ترها و معروفا.به تازه کارا زیاد ...

دقیقا...الان توی کار میکاپ باید یا اسم در کرده باشی یا معروف باشی که برات بگیره...کافیه تو شهر یکی اسم در کنه...دیگه همه میرن پیش اون

دقیقا...الان توی کار میکاپ باید یا اسم در کرده باشی یا معروف باشی که برات بگیره...کافیه تو شهر یکی ا ...

درسته.خیلیی هم زیاد شده یکی انلاین شاپ یکیم این کارای ارایشگری ‌.هرکیومیبینی رفته تو این سبک کارا.

درسته.خیلیی هم زیاد شده یکی انلاین شاپ یکیم این کارای ارایشگری ‌.هرکیومیبینی رفته تو این سبک کا ...

دقیقا...چون متأسفانه تو ممکلت مون شغل دیگه ای نیست.