2777
2789
عنوان

ناخن یا میکاپ؟میشه خانومای همه چی دون بیان؟کدوم بهتره؟😖💔

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 47 پست

@niniyar_3 نی نی یار جان مگه تاپیک زدن در مورد کاربرا ممنوع نبود الان این کاربر تاپیک منو ورداشته دربارش تاپیک زده و اونجا به من چرت و پرت هم گفته حتی .الان تکلیفش چیه ایشون یه تذکر همبهش نمیدید یعنی؟؟؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
@niniyar_3   نی نی یار جان مگه تاپیک زدن در مورد کاربرا ممنوع نبود الان این کاربر تاپیک منو و ...

لطفا کاربریش رو تگ کن که تاپیکش رو ببینم یا داخل همون تاپیک من رو منشن کن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی یار این کاربر چشه الکی به من گیر میده؟؟؟حرفی ام میخوام بش بزنم میدونم الان منو تعلیق میکنید همینجور بی هوا پرید به من

@niniyar_5  

سلام عزیزم تو تاپیک خلوتم تگتون کردم که بگم نمیخوایید اینارو از سایت حذف کنید؟؟؟دیگه منظورش واضحه ...

لطفا گزارش بزنید که صحبت هر دو طرف ببینم ممنون

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

لطفا گزارش بزنید که صحبت هر دو طرف ببینم ممنون

تاپیکش قفله عزیزم ولی ضایس که یه مرد مریضه حالا پیداش کردم گزاش میزنم. عزیزم چرا حذف تاپیک امروز پاک نکردن تاپیکارو؟

تاپیکش قفله عزیزم ولی ضایس که یه مرد مریضه حالا پیداش کردم گزاش میزنم. عزیزم چرا حذف تاپیک امروز پاک ...

حتما خصوصی و محرمانه نبوده

حتما خصوصی و محرمانه نبوده

گلمتو اون تاپیکم گفتم بهتون که راجع به زندگیم بوده و اینکه تا چقد درس خوندم و خانوادم نزاشتن و چرا نزاشتن خب نمیخوام این تو تاپیکام باشه 

دوباره بذارید اما روز زوج

اخه شما خودتون بگید سه روز در هفته بازه این هیچی چقدم که برا ما کاربرای بیچاره خطو نشون کشیده شده ک فلان ساعت و روز و دقیقه بزارید گفتیم چشم الان میزاریم حذف نمیکنه باید دوبارهچند روز صبر کنیم خب ادم چارتا تاپیک بخواد پاک کنه باید یه ماه صبر کنه که عزیزدلم

اخه شما خودتون بگید سه روز در هفته بازه این هیچی چقدم که برا ما کاربرای بیچاره خطو نشون کشیده شده ک ...

لطفا در این زمینه با مدیریت صحبت کنید ممنون