2777
2789
عنوان

ببخشید چرا خواهرشوهرا همیشه بده میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست
من نخواستم  اکثرش مال من باشه که من راحت زندگی کنم داداشام دنبال یک لقمه نون باشن ولی ربطی هم ب ...

اینام لابد میگن شوهرمونم بچه ی همین مادره. در اصل طلای مادر باید ب دختر خودش برسه نه به دختر مردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا قضیه ما برعکسه مادرهمسرم چندتا النگو داره یجوری مغروره انگار بقیه طلا ندارن منم تک عروسشم یهو بی ربط میگه طلا برای دختر نه عروس حالا بحث ی چیز دیگست هربار اینو تکرار میکنه منم سکوت میکنم چون نه چشم داشتی دارم و نه حاضرم بعد از فوتش طلاشو ببرم آخه بگو بنده خدا من اونقدر ازت بدی دیدم که اگر هزار کیلو طلا هم بهم بدی دلم باهات صاف نمیشه استرس یدونه النگو گرفتی

آینده خبر نمیکنه ممکنه یه وقت مریضی عملی پرستاری نیاز باشه مادر من تو دوسال دوبار عمل شد بابای ۱۰۰ م ...

برای خودشه گفتیم باید برای خودت خرج کنی گفته دیگه هروقت خاستم حتی اگر خونه خواستم  بخرم میفروشم

اینام لابد میگن شوهرمونم بچه ی همین مادره. در اصل طلای مادر باید ب دختر خودش برسه نه به دختر مردم

خب اونم  پسرشه درسته باید برسه ولی عروس نباید دخالت کنه دخالت  کنه  پوستش میکنم

حالا قضیه ما برعکسه مادرهمسرم چندتا النگو داره یجوری مغروره انگار بقیه طلا ندارن منم تک عروسشم ...

ولی مامان من برعکس مادرشوهرم نمیگه برای دخترم میگه برا بچه هامه و خودمم راضیم با این حرف چون پولداری من برای برادرام خوبه پولداری برادرامم برا من خوبه راضی نیستم محتاج بشن دستشون جلو مردم دراز بشه ولی عروسامون اینجا پررو ان  میخوان اذیت کنن 

همیشه باید یا پول یا طلایی به عنوان پس انداز تو هرخونه ای باشه خصوصا افراد مسن بیماری خبر نمیکنه

اره داریم پس انداز خیلی و حتی مامانم هم اندازه پسر سهم الارث میبره و حتی من