چقدر نظرات شما خانما ترسناکه باووو خوابه جدی نیست بخدااا...شما باید طبق شناختت از پسره قضاوت کنی...اگه پسر خوبیه...پس راست میگه و از رو علاقه میتونه خواب دیده باشه...من به خواب اعتقاد ندارم ولی بارها خواب دوست قدیمی دختر مجازیمو دیدم و چقدرم حس خوبی داشت....
ولی اگه پسر خوبی نیست فکر خوبی نکنید...
با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر نظرات شما خانما ترسناکه باووو خوابه جدی نیست بخدااا...شما باید طبق شناختت از ...
یه هفتس آشنا شدیم
اکثرا سرکاره ولی آدم بدی نبود یکم خودشیفته بنظر میومد
چیزی ک برام جالب بود این بود که کلی ساز بلده و از هر نوعی که بلد بود وویس و کلیپ میفرستاد حتی اهنگ درخواستی که بسنجم لایوه یا نه
خیلی رک جوابشو دادم چون صمیمیت تو یه هفته برام عجیب بود گفت من کلا آدم راحتیم ولی اگه طرف مقابلم نخواد مثل سیالیم که به شکل ظرف طرف مقابل در میام فک کنم اعصابشو زیاد خرد کردم ولی😁🤭
یه هفتس آشنا شدیم اکثرا سرکاره ولی آدم بدی نبود یکم خودشیفته بنظر میومد چیزی ک برام جالب بود این ب ...
اینجور که تا اینجا متوجه شدم قصد بدی نداشته فقط خانما زیاد شلوغش کردن و طرفتون قصد داره بیشتر باهاتون صمیمی بشه...
موزیک فرستادنم طبیعیه...کسایی که موزیک کار میکنن بیشتر دوست دارن از موزیکاشون بقیه بشنون منم همکلاسی دارم...همیشه از موزیکاش توی گروه دانشجوییمون میفرسته...اگرم خوابتونو دیده شماهم به این منظور بگیرید که طرف توی فکر اتون رفته که خواب اتونو دیده...اگه مشکلی با صمیمی شدن باهاش ندارید و میدونید آدم خوبیه صمیمی بشید اگر نه که هیچ خنثی باشید
با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
مگه دروغ میگیم؟ با احترام، همه تون سر و ته یه کرباسین
دختر خوب هم خیلی کمه توی این جامعه!!!
توی این جامعه هرچقدر پسر بد باشه همونقدر هم دختر بد هست...چون یک جامعه با یک نگرش فکری جلو میره و اینم بگم اگه به این فکر کنید که پسرا همشون بد هستن پسرای بد بیشتر سمتتون میاد....آدما چیزی که بهشون فکر میکنن براشون اتفاق میوفته....منم دختر بد زیاد دیدم در حدی که هنوزم نا امیدم...ولی هیچ وقت همه رو یکی نمیکنم...مخصوصا اینکه اونقدری دختر بد هست که خیلی از ماها از ازدواج زده شدیم و بهش فکر نمیکنیم