2777
2789
تز بس پسرا ادمن و با شخصیت دیگه میشناسیمشون

دختر خوب هم خیلی کمه توی این جامعه!!!

توی این جامعه هرچقدر پسر بد باشه همونقدر هم دختر بد هست...چون یک جامعه با یک نگرش فکری جلو میره و اینم بگم اگه به این فکر کنید که پسرا همشون بد هستن پسرای بد بیشتر سمتتون میاد....آدما چیزی که بهشون فکر میکنن براشون اتفاق میوفته....منم دختر بد زیاد دیدم در حدی که هنوزم نا امیدم...ولی هیچ وقت همه رو یکی نمیکنم...مخصوصا اینکه اونقدری دختر بد هست که خیلی از ماها از ازدواج زده شدیم و بهش فکر نمیکنیم

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
دختر خوب هم خیلی کمه توی این جامعه!!! توی این جامعه هرچقدر پسر بد باشه همونقدر هم دختر بد هست...چون ...

نچ نج قبول ندارم

درصد مردای بد خیلی ببشتر از خانمای بده

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچ نج قبول ندارم درصد مردای بد خیلی ببشتر از خانمای بده

چی بگم با این حرفتون دیگه....بماند ما پسرا کلا بین خودمون انقدر دیدیم که دیگه آرزو ازدواج کردن و فکر به جنس مخالفو پاک کردیم خیلیامون   

چشمممممممم شما ظاهرا خوب آمار گیری کردید و متوجه شدید....موفق باشید   

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...