2777
2789

سلام من یه مدته  رو پوستم دایره و نقطه های سفید رفتم دکتر گفت پیسی هست حالا تهران دکتر خوب کسی سراغ داره یا مثلا کلینیک یا بیمارستانی از شهرستان میخام برم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خاموش میخوندم بخاطر شما انلاین شدم

همسرم مشکل شما رو داره تهران کرمانشاه بندرعباس همه دکترارو رفته نتیجه نگرفته

همکارشم همین مشکلو داره ی دکتر یزد رفته نتیجه گرفته۲ماهه به مام معرفی کرد قراره بریم خواستی درخاست دوستی بده پیام بده بعدش تا برات بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفت علتش چیه

گفت بخاطر استرس زیاد هست من باردار بودم تو حاملگی فهمیدم دخترم دیابت گرفته شوک بزرگی بهم وارد شد بعدش اینجور شدم😭😭

خاموش میخوندم بخاطر شما انلاین شدم همسرم مشکل شما رو داره تهران کرمانشاه بندرعباس همه دکترارو رفته ...

حتما عزیزم خواستی شماره میزارم ایتا پیام بده

متاسفانه درمان قطعی نداره هرکی هم میگه درمان میکنم موقته و روندو یکم کاهش،میده ولی صدرصد جلوشو نمیگی ...

شما هم داری؟؟ بعد چند وقت پیشرفت کرد اول از کدوم قسمت بدنت شروع شد چند وقت طول کشید گسترش پیدا کرد یعنی هیچ بهتر نشدی

شما هم داری؟؟ بعد چند وقت پیشرفت کرد اول از کدوم قسمت بدنت شروع شد چند وقت طول کشید گسترش پیدا کرد ی ...

نمیخوام نا امیدت کنم ولی اون قسمت هایی که لک زده دیگه برنمیگرده درمان فقط،میتونه جلوشو بگیره پیشرفت نکنه وجاهای جدید نزنه تازه درمان  هم صدرصد نیست تاحدی روندو کاهش،میده ولی من خودم فهمیدم اضطراب واسترس خیلی افزایشش میده بیخیال باش آروم باش استرس واصطراب ونگرانیتو کمتر کن خییلی موثره بخدا من از اخرین لکم خیییلی وقته گذشته  جدید نزدم...مادرمم داره اون بینهایت آدم استرسی واضطرابیه تند تند زیاد میشه...از کمرم شروع شد

نمیخوام نا امیدت کنم ولی اون قسمت هایی که لک زده دیگه برنمیگرده درمان فقط،میتونه جلوشو بگیره پیشرفت ...

صورتت نزده من میترسم تو صورتم بیوفته اره دکتر هم به من گفت استرس نداشته باش چند تا هم ویتامین داده میخورم ولی کلا شنیدم درمان ندارن خوشم نمیاد برم نوردرمانی وقتی آخرش بی فایده هست .یعنی به نظر شما امکانش هست چندسالی طول بکشه بیشتر بشن؟

نمیخوام نا امیدت کنم ولی اون قسمت هایی که لک زده دیگه برنمیگرده درمان فقط،میتونه جلوشو بگیره پیشرفت ...

شما چه درمان های انجام دادی

صورتت نزده من میترسم تو صورتم بیوفته اره دکتر هم به من گفت استرس نداشته باش چند تا هم ویتامین داده م ...

نه خداراسکر صورتم نزده ولی راستش دارم میگم کنار اومدم ولی حقیقتا بزرگ ترین ترسم اینه صورتم بزنه...مادرم صورتشم زده همش دلداریش میدم میگم طبیعیه وفلانه ولی الکی میگم ته دلم میدونم خیلی سخته...آره بابا نگران نباش اگر استرستو کنترل کنی زیادم غذاهای طبع سرد نخوری گاهی ممکنه سالها لک نزنی،مثلا من یبار به فاصله ۴  سال لک جدیدی نزدم

خاموش میخوندم بخاطر شما انلاین شدم همسرم مشکل شما رو داره تهران کرمانشاه بندرعباس همه دکترارو رفته ...

میشه به منم بگی چندساله درگیرشم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
شما چه درمان های انجام دادی

راستش من درمانی نکردم چون خالم ومادرمو دیدم خییییلی پی درمان رفتن انواع قرصها وپماد ها وامپولهارو زدن حتی طب سنتی هم رفتن ولی تاثیر چندانی نداشت منم اونارو دیدم بیخیال شدم

نه خداراسکر صورتم نزده ولی راستش دارم میگم کنار اومدم ولی حقیقتا بزرگ ترین ترسم اینه صورتم بزنه...ما ...

مامانت بعد چند سال صورتش زده نوردرمانی رفته؟ پس شما احتمالا ارثی هست .