2777
2789
عنوان

بیماری پوستی پیسی کسی تجربه داره دکتر خوب تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 54 پست

خواهر شوهرم از بچگی داشت مدام پدرشوهرم میبردش دکتر و گفت خوب شد تا حدی الان یکمی داره ولی خب الان که ۳۷ سالشه دیگه نزده‌ بیخیال باش بیشتر نمیشن به هرچی فکر کنی همون میشه 

راستش من درمانی نکردم چون خالم ومادرمو دیدم خییییلی پی درمان رفتن انواع قرصها وپماد ها وامپولهارو زد ...

شما ارثی هست حتما . صورتشون زده خیلی معلومه؟ منم فقط دوس ندارم صورتم بزنه😭😭

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلاس چهارم بودم رو زانوهام اولین بار دیدم  الان ۴۰سالمه الحمدالله تو صورتم نزده

درمان ک میکردم بدتر دکترا تحریکش میکردن مدتی بیخیال و اروم شدم اینم پیشروی نکرده

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خواهر شوهرم از بچگی داشت مدام پدرشوهرم میبردش دکتر و گفت خوب شد تا حدی الان یکمی داره ولی خب الان که ...

یعنی ۳۷ ساله درگیرش هست درمان هم نشده

منم کلاس چهارم بودم رو زانوهام اولین بار دیدم  الان ۴۰سالمه الحمدالله تو صورتم نزده درمان ک می ...

منم از پاهام شروع شده کم هستن ولی اضافه شدن . شما درمانی انجام ندادی؟ یعنی به نظرت بی خیال بشم بهتره

خاموش میخوندم بخاطر شما انلاین شدم همسرم مشکل شما رو داره تهران کرمانشاه بندرعباس همه دکترارو رفته ...

ببخشید میتونم بپرسم علائم اولیه ش چیه بود منم روی پام یه دایره مانند سفید شده رفتم دکتر و گفت بهش فکر نکن بیخیال شو ولی میترسم زیاد بشن 

شما ارثی هست حتما . صورتشون زده خیلی معلومه؟ منم فقط دوس ندارم صورتم بزنه😭😭

نمیدونم شایدم...خالم دیگه کامل خال خالی شده میشه گفت ۸۰ درصد درحدی که یکبار بچه یکی ازفامیلا با تمسخر بهش گفت چرا پوستت شبیه پوست گاوه خالم خندید ولی من واقعا شکستن قلبشو دیدم🥲برامنو کسی نمیدونه چون فعلا دست وصورتم نزده 

[QUOTE=336155934]منم از پاهام شروع شده کم هستن ولی اضافه شدن . شما درمانی انجام ندادی؟ یعنی به نظرت بی خیال بشم بهتره[/QUOTEخیلی دکترمیرفتم بی فایده بود مخصوصا دکتر آخری  فریزمیکردرو لکه ها و خیلی بد بود باعث بیشترشدنشون شد دیگه ۱۶سال از اون دکتر رفتنم گذشته دیگه هم نرفتم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

چیزی که تو روایات خوندم و گفته شده جلوی پیسی و یه سری از بیماریها رو میگیره، ناخن گرفتن در روز جمعه یا دوشنبه هستش. به این صورت که ناخن گرفتن رو از انگشت کوچیک در سمت چپ شروع میکنین و به ترتیب ادامه میدین تا به انگشت کوچیک در سمت راست برسین. 

توی مفاتیح هم نوشته شده. 

اصلا خرافات نیست فقط متأسفانه علم هنوز اونقدر پیشرفت نکرده تا بتونه به واقعیت این امور دست پیدا کنه. 

استارتر عزیز حتما کنار درمانت، اینم انجام بده. ان‌شاءالله جلوی پیشرفتش گرفته میشه. 

چیزی که تو روایات خوندم و گفته شده جلوی پیسی و یه سری از بیماریها رو میگیره، ناخن گرفتن در روز جمعه ...

باورکردنش خیلی سخته