2777
2789
عنوان

بیماری پوستی پیسی کسی تجربه داره دکتر خوب تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=336155934]منم از پاهام شروع شده کم هستن ولی اضافه شدن . شما درمانی انجام ندادی؟ یعنی به نظرت ...

بعد ۱۶ سال بازم زدی؟ صورتت هم داره؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خاموش میخوندم بخاطر شما انلاین شدم همسرم مشکل شما رو داره تهران کرمانشاه بندرعباس همه دکترارو رفته ...

تروخدا لطفا خواهش میکنم آدرسشو به منم بده بخدا اگه برای من زیاد بشن سریع خودکشی میکنم .

برات آیت الکرسی میخونم لطفا به منم بده❤❤

تروخدا لطفا خواهش میکنم آدرسشو به منم بده بخدا اگه برای من زیاد بشن سریع خودکشی میکنم . برات آیت ال ...

شما چند وقت درگیری درمان هم انجام دادی صورتت نزده؟؟ 

نه نزده درمانم نکرد الان ۵ تا بچه داره و اصلا به هرچی فکر کنه ب پیسی فکر نمیکنه

چه خوب که بی خیالی من فقط میگم صورتم نزنه دیگه می‌سازم باهاش🥺😭

نه نزده درمانم نکرد الان ۵ تا بچه داره و اصلا به هرچی فکر کنه ب پیسی فکر نمیکنه

مرسی عزیزم دلگرم شدم منم چون دیدم حساب که کلی درمان و هزینه کردن نتیجه نگرفتن واسه همین نمیخام با روح روانم بدتر بازی بشه سپردم به خدا دکتر هم گفت فقط استرس نداشته باش همین 

شما چند وقت درگیری درمان هم انجام دادی صورتت نزده؟؟ 

ما کلا ارثیه که یا رنگدانه نداریم یا خیلی کمه من خیلی سیاه بودم پوستم تیره تیره بود بعد یه مدت پوستم شروع کرد به روشن شدن دست و پام مثل برف شد اصلا عکسای منو ببینی باورت نمیشه بعد یه لکه سفید پشت گردنم بود چندتا دکتر رفتم( من دکترای خیلی خوبی رفتم تهران ‌. اصفهان ) ولی بهم گفتن استرس‌ نداشته باش بهش فکر نکن من پیش دکتر یه دکتر رفتم برام دارو نوشتم دیگع زیاد نشده