2777
2789
عنوان

چقدر جنبه دارین توی زندگی؟

111 بازدید | 19 پست

من خیلی زود بهم برمیخوره 

مثلا تا شوهرم بهم بگه بشین ، بهم برمیخوره شدید، فکر میکنم تحقیر شدم . 

مثلا امروز عکس چادر واسش فرستادم ، نوشت من ازین مدلا بدم میاد میام بریم ساده بخریم 

انقدر بهم برخورد که نگو 

تو خونه سر بچه ها خالی کرذم اعصاب خوردیمو 

ولی مثلا جاریمو میبینم ، برادر شوهرم هرچی میگه 

هرررررچی ، اصلا به دل نمیگیره ، یا جواب میده همونجا یا ول میکنه و اصلا هم بهش فکر نمیکنه دیگه 

0

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا مثل توام بعضی وقتا مثل جاریت

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

متوسط روبه بالا بستگی داره اون طرف کی باشه

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

کدوم مدل بهتره تو زندگی؟

جاریت بهترین کارو میکنه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اره همش قرص آرام بخش میخورم  دیوونه شدم دیگه

نکن این کارو با خودت خب:)

سعی کن به هیچ جات نگیری

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید