2777
2789

سلام به همه و وقت بخیر. ...من دخترم کلاس اولی هست و من در هدیه جمعی کلاس مشارکت نکردم و دوست دارم خودم به سلیقه خودم هدیه بخرم میخوام کتاب بخرم به نظرتون چه کتابی شکیل و برازنده برای هدیه روز معلم هست؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد

من به عنوان یه معلمِ عشق کتاب میگم دیوان حافظ 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به عنوان یه معلمِ عشق کتاب میگم دیوان حافظ 

واقعا دیوان حافظ عالیه ولی خوب فکر کنم توی خونه هر ایرانی یه کتاب حافظ نفیس باشه مخصوصا قشر فرهیخته فرهنگی

سلام

کتاب های روانشناسی عالین برا هدیه دادن

انسان در جستجوی معنا _ ویکتور فرانکل

کتاب های اروین یالوم

کتابهای مارتین سلیگمن_ کتاب از بدبینی به خوشبختی یه نمونه

روانشناسی کودک هم باشه که بازم عالیه

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

رمان چشمهایش یا سووشون  داستان حاجی آقا از صادق هدایت عزیزم خوبه

خودم به فکر رمان های جهانی هستم مثل مامان و معنی زندگی که روان شناسی هست شما نظرتون چیه

سلام کتاب های روانشناسی عالین برا هدیه دادن انسان در جستجوی معنا _ ویکتور فرانکل کتاب های اروین ی ...

افرین به نظر خودمم این حیطه خوبه ...منتظر بودم یکی تاییدم کنه 😂 بنظرتون مامان و معنی زندگی چه طوره؟

افرین به نظر خودمم این حیطه خوبه ...منتظر بودم یکی تاییدم کنه 😂 بنظرتون مامان و معنی زندگی چه طوره؟

واقعیتش نخوندم ولی تشویق شدم خودمم بخونم   

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

باید سلیقه و روحیه شو بدونید 

از قدیمی ها مثنوی ، از جدید ها فاضل نظری ،کتاب شعر

کتاب روانشناسی کودک هم زیاده 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...