2777
2789

من خیلی وقت وانرژیموصرف یه نفرکردم وخیلی ناراحتم چون همش یه طرفه بوده چطوری اون ادم فراموش کنم ودیکه اهمیت ندم انگاروابسته ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شخص چ جایگاهیی توزندگیت داره کیه مثلا دوستت یاافرادی ازخانوادت یا کسی ک دوسش داری فقط اینومیتونم بگم منم مث توبودم یبار عقب بکش ببین اونامیان سمتت نیومدن دیگ نرو سمتشون واینوبدون تاحالا تو محبت کردی ک بودن

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

من الان همیم مشکل رو دارم

یه اشتباهی کردم،اشتباه از من بود

بحثمون شد

الان ۴ روزه جوابمو نداده 

میخونه پیامو ولی جوابمو نمیده حتی بلاکمم نمیکنه

میگم خب تمایل به ارتباط نداری خداحافظی کنیم

هیچی هیچی جواب نمیده

لطفاً برای من دعا کنید 😍
ناراحتم برااون همه وقت واهمیت ودلسوزی وخیلی چیزها

درکت میکنم اتفاقا گاهی این ناراحتیا خیلی خوبه چون ب خودت میای میبینی اون وقت روبایدواسه خودت میزاشتی اون بهاروبایدبخودت میدادی خودتوسرزنش نکن واسه همه پیش اومده، اون ادم هرکیه لیاقت اون وقتی ک میزاری نداره اگر ن قدردان بود بعضی ادما ظرفیت محبت روندارن

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊