2777
2789
خو چرا هی همه اسمشو تکرار میکنن

بخونی صفحات اهر تاپیکش رو متوجه میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زحمت دادم رفتم ولی ۵۴ صفحس  ب طور خلاصه چی بوده؟

از اپل نخون

برو ده صفحه ی آخر نهایت پنج صفحه ی آخر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خوندم چرا چیز دروغی ندیدم:/پاککردن اکثر پیامارو انگار

تاپیک عکسش میگن عکس یکی دیگه رو گذاشته 

کاپوچینو که بود وچه کرد؟؟

انگار جفتشونم ایسگا کردن ملتو من دیگه پیگیر نشدم نمیدونم

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اهان چون دروغ بود همه دارن مسخرش میکنن؟؟

حتما دیگه،جلو ایشون میگه جاری با شرتک وتاب دایم درحال عشوه گری واسه شوهرش،مادرشوهر وپدرشوهرش وشوهرشم طرف جاریش،اخرم میره برسونش یک ساعت بعد میاد،

کدوم گاگولی اونوقت ساکت واینیسه نکاه میکنه

کاپوچینو که بود وچه کرد؟؟؟

نمیدونم بیخیالش شدم

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه