2777
2789
عنوان

اقدام به بارداراي و پلي كيستيك تخمدانم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 22 پست
خب پیشنهاد میکنم بدون اطلاع همسرتون از شروع اقدام، اقدام رو شروع کنید. در اینصورت استرس باردار شدن ر ...

پيشنهاد خوبيه . اما چجوري بگم دارم جلوگيري ميكنم مايي كه هردومون منتظر بچه ايم بگم دارم جلوگيري ميكنم؟ فكر كنم از دستم ناراحت بشه

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا  تازه عروسم که هستی  دوتا مسافرت برین بعدا

اره خب . اما شوهرم ميگه سنمون بالاست بايد با خودمون بزرگ بشه خودمم بخاطر اين مشكلم ميترسم بهمين خاطر زود بچه ميخوام

پيشنهاد خوبيه . اما چجوري بگم دارم جلوگيري ميكنم مايي كه هردومون منتظر بچه ايم بگم دارم جلوگيري ميكن ...

بگو ما که بچه میخوایم دیگه جلوگیری نکنیم تا من فرایند تقویت خودمو پیش ببرم. من سر بچه اولم این کار رو کردم. خودم هم باورم شده بود که منتظر بچه نیستم و فقط جلوگیری نمیکنم. حتی من نمیدونستم موقع تخمک گذاری کی و چی هست. ولی اصلا دروغ نگو و گولش نزن.

بگو ما که بچه میخوایم دیگه جلوگیری نکنیم تا من فرایند تقویت خودمو پیش ببرم. من سر بچه اولم این کار ر ...

خيلي ممنون بابت راهنماييت