2777
2789

من قرص اعصاب میخورم سه روز بود ی قرصم رو نخوردم نمی‌دونم بخاطر این اینقدر حالم بد شد ؟ ، صبح که بیدار شدم ترشح سیاه رنگ داشتم نمی‌دونم چرا ، خیلی خیلی هم اعصابم بهم ریخته شده بود یهو تو ماشین زدم زیر گریه ، زجه میزدم با خودم حرف میزدم که من مادر خوبی برای بچم نیستم ، زن زندگی نیستم ، مادر پدرم ی شهر دیگن خیلی تنهام ، نمی‌دونم چرا اینجوری شدم یهو ، بعد شوهرم بهم میگفت چطور شده من گفتم خیلی حالم خرابه نمی‌دونم چرا با صدای بلند گریه می‌کردم بهم گفت صدات بیار پایین ، دلم میخواست ی جا نگه داره نگرانم بشه بغلم کنه من باهاش درد و دل کنم 😊 بهم گفت به من میرسی همش اینجوری هستی فقط ، گفتم کی دیدی من اینقدر گریه کنم و حالم بد باشه آخه وقتی آدم اینقدر حالش بده اینا رو باید بهش بگن ؟ خیلی احساس تنهایی می‌کنم ،،، 😞

عزیزم بارداری؟

اشکال نداره مردها وقتی همسرشون گریه میکنن دیوونه میشن😂

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه😢منم افسردگی دارم و تحت درمانم اگه دارو نخورم کلی بهم میریزم اصلا درکم نمیکنه همش میگه تلقین کردی الکی دارو میخوری یا میگه ما که زندگیمون خوبه تو چته چرا همچین میکنی اصلا و ابدا درکی از بیماری روحی و افسردگی نداره بجای اروم کردن همیشه عذاب وجدان و سرکوفت بهم میدع

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

شوهر منم همین مدلیه من گاهی دلم میگیره اشکام سرازیر میشه اخه پدر مادرم شهر دیگه ای هستن منم تو این شهر غریبم دلتنگیشون خیلی اذیتم میکنه ... بعد شوهرم موقع گریه ام اصلا دلداریم نمیده تازه طابکاره که چدا گریه میکنی!!!

حالا همبن شوهرم جوری باخواهراش رفیقه که من همیشه حسودیم میشه😕 خواهرش زنگ میزنه درد و دل میکنه باهاش اینم دو تاگوش داره دو تا دیگم قرض میکنه با دقت گوش میده که چی میگه گاهی هم برای حس همدردی گریه میکنه براش

ی همین جمله چقدر خوبه ی نفر بهت بگه 🥹 ، از شوهرم بدم اومد

ما خانوما باید یاد بگیریم ک خودمون تکیه کنیم به خودمون و دلیل حال خوب خودمون باشیم عزیزم 🥺نباید حالمون وابسته به حال هیشکی باشه حتی اگر اون شخص شوهرمون باشه 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟