2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون بگید😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 54 پست
سوتی خاصی ندارم فقط دوسه روز پیش تو پیاده رو خوردم زمین خداروشکر کسی ندید فقط یه خانومه گفت خوبی گفت ...

منم یه بار تو والیبال خوردم زمین لنگان رفته بود رو هوا همه دستمو گرفته بودن بلدنم کنن😂😂

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادن فیلم عاشقانه صحنه دار برای استادم موقع مجازی بودن کلاسا و حذف فقط برای خودم

واااااااااای خدای من 🫢🫢😂😂

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

من معمولا چون لحنم آرومه  سوتی نمیدم زیاد  به ندرتتت

منم اینقدر آروم بعضی موقع ها سلام میکنم جوابی نمیدن ضایع میشم😂😂

خیلی بد بود یادم نیار  خالا ی بار میخواستم بگم من ی بار تشنج کردم . گفتم من ی بارم تجاوز کردم

تو بهتره جمع کنی از اون منطقه دور شی 😂😂

تو خدمت ی پسر شمالی بود گوشی لمسی داشت منم سر پست بودم داخل برجک یدفع اومد ک اونجا ک کسی نبینه گوشیشو بعد گفت عرفان ببا بشین منم نشستم بعد عکسارو رد میکرد ی دختره خوشگل بود ردش کرد گفتم برگردون چقدر خوشگله😂گفت احمق این خاهرمه😅🤦‍♂️

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
واااااااااای خدای من 🫢🫢😂😂

خداروشکر دیگه ندیدمش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من رفته بودم مهمونی به میزبان میگفتم خوش اومدی😐

منم یه بار میخواستم به یه نفر بگم قربونت برم گفتم قربونم بری 😂😂

تو خدمت ی پسر شمالی بود گوشی لمسی داشت منم سر پست بودم داخل برجک یدفع اومد ک اونجا ک کسی نبینه گوشیش ...

😂😂😂چ خوب که الان زنده ایی