2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون بگید😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 54 پست

اوایل شروع کارم تو یه آموزشگاه پسرونه جنوب شهر مشغول تدریس بودم و زنگ تفریح بود . یهو یکی از شاگردای خوبم اومد نفس نفس زنان گفت خانوم بچه ها دارن تو راهرو گل میکشن.

منم خودکارمو کوبیدم رو میزو و رفتم از بالای پله ها داد زدم خجالت نمی‌کشید رو در و دیوار آموزشگاه گل و بلبل میکشید مگه نمی‌بینید تازه نقاشی کردن.( سکوت عجیبی آموزشگاه رو گرفت ) و من خوشحال از جذبه م....

اون شاگردم که خبر آورده بود کوبید توی سرش گفت ما رو بگو به کی پناه آوردیم . ببخشید خانم اما شما واقعا بیغ هستید

منم نفهمیدم ... تازه شب اومدم خونه برای همسرم تعریف کردم گفت منظورشون گل مواد مخدر بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂چ خوب که الان زنده ایی 

اون شمالی بود 

من کورد💪

نمیدونستم ک خاهرشه

تو خدمت اینقدر خرابکاری کردم همش بازداشت بودم بخدا😁

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
اوایل شروع کارم تو یه آموزشگاه پسرونه جنوب شهر مشغول تدریس بودم و زنگ تفریح بود . یهو یکی از شاگردای ...

😂😂😂حرفی ندارم 

خوده بچه ها جوابتو دادن😂😂

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
اون شمالی بود  من کورد💪 نمیدونستم ک خاهرشه تو خدمت اینقدر خرابکاری کردم همش بازداشت بودم بخ ...

منم لرم تو کوردا زندگی میکنم 

شیطون😂😂😂

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
😂😂 شاید ولی اونقدرام کمیاب نیس

کوردی میگم ک کسب نفهمه بریزن سرم

موقع شبهای قدر هاتم بعد یه دختره وت برام دعا کن منم دعا کردم ک خدایا ی دانه شیو مل قیو بنه سر راهش یدفع حمله کردن ک ارامان دعا بکه تا ساعت۵شوکی هه دعا کردم دمم دی هاته ژان و علی 😅😅😅و علی شیووو هر نیه ها کوووو و خدا ۲۷سالمه رخم چو ژن بخوازم مالیش گرتمه خوم وله باز ژن سخته بخوازی

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....