2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بذار مرغا ۱ساعت توآب نمک بمونه بخاطربوش..بعدپیازکه سرخ شد ادویه و رب بزن ربو ترجیحا آماده بگیر که خیلی خوش رنگ تروخوشمزه تره.هویج وفلفل دلمه نگینی هم بریز تفت بده یه کم بعد مرغارو بچین توش یه کوووچولو دارچین بزن.بعد که مرغات خوب رنگ گرفت آب جوش بریز حواست باشه زیادنریزی.درآخر یه کمم زعفرون بریزتوش

مرغا رو با زعفران+ نمک و یکم آبلیمو مزه دار کن بذار یه چند ساعت بمونه، بعد توی روغن هر دو طرفشو سرخ کن و دربیار 

توی همون روغن پیاز رو تفت بده بهش ادویه بزن، رب اضافه کن و سرخ کن هویج، سیر تازه و فلفل دلمه ای رو خورد کن و بریز توی تابه یه مقدار که با بقیه مواد تفت خورد یکم آب بهش اضافه کن وقتی مایع سسی قل زد تیکه های مرغ سرخ شده رو بچین توش و بذار بپزه 

تو پنج دقیقه آخر پخت هم زعفران بریز روش و تمام

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

رازشم چندتا چیزه 

ببین اول پیاز رو تفت بده بعد زردچوبه بعد هم نمک فلفل آویشن و رب یکم تفت بده تا بوی خامی رب هم گرفته شه 

مرغ رو جدا تو روغن سرخ کن بعد به سست اضافه کن 

هویج خورد شده و فلفل دلمه خورد شده با یه حبه سیر به مرغ اضافه کن و آب هم بریز تا بجوشه 

آخر سر هم حدودا یکی دو دقیقه قبل سرو زعفرون دم کرده رو اضافه کن به مرغات

یه سبک جدید من دیشب درست کردم مهمونا انگشتاشونو خوردن... خیلی راحتم هست... کف یه ظرف رو مقدار زیادی پیاز خلالی می‌ریزی تا جایی خالی نمونه روغن مایع فراوون مرغها رو روش میچینی نمک و فلفل و زردچوبهخلال پوست پرتقال روش می‌ریزی بدون قطره ای آب... ۴ساعت با کمترین شعله میپزی البته یکبار برمیگردونی ده دقیقه آخر نصف استکان زعفران توش میریزی... فوق العاده عالی میشه 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
بگو ببینم دختر

ببین رازش فقط همین هویج و فلفل دلمه با سیره 

خیلی خوشمزه میشه واقعا 

مرغ هم جدا سرخ کن اول و آخر سر هم زعفرون بزن که عطرش مشخص بشه همین 

رب هم با پیاز و اینا تفت بده بوی خامیش گرفته شه 

اینکه میگن با آبلیمو مزه دار کنی من نمیپسندم چون حس میکنم به تلخی بزنه مزه غذا

ببین ولی سلیقه ایه  من درست کردم به همین روش زیاد خوشم نیومد🥲

حالا نمیدونم مال شما مرغها کامل سرخ شده بود ... مرغهای من کاملا برشته و مغز پخت ونرم... به هیچ عنوان بوی مرع احساس نمیشد...رب هم نزدم عالی بود مهمونامون ده نفر بودن همشون طرز تهیه میپرسیدن

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
حالا نمیدونم مال شما مرغها کامل سرخ شده بود ... مرغهای من کاملا برشته و مغز پخت ونرم... به هیچ عنوان ...

نه من اشتباه متوجه شدم فکر کردم مرغ پرتقالی درست کردی و توش آب پرتقال ریختی😂

بعد دوباره خوندم متوجه شدم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز