2777
2789

یکی ازبستگان نذرکرده بودن ۱۵۰بسته بسته ی غذایی شامل برنج ۲کیلویی ویه مرغ کوچولوپایین شهرپخش کنن رفتیم بسته بندی کردیم درحال انتقال به ماشین بودیم همسایه هاش دیدن حمله کردن به ماهم بدین همشونم دستشون به دهنش میرسه منم قاطی کردم بایکیشون دعوام شدندیدبدیدها

پایان هدف آخرخرداد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آرامش می گفتید اینارو می بریم مناطق فقیر نشین 

نیازی به دعوا نبود 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

با آرامش می گفتید اینارو می بریم مناطق فقیر نشین  نیازی به دعوا نبود

هی گفتم خانوم محترم اینابرای نیازمندماشالادستات پره النگوعه برومغازه بگیرنه بچم دیدهوس کردمنم قاطی کردم گداگشنه 

پایان هدف آخرخرداد  

دعوا چرا

میتونستی با زبون خوش و اروم بگی اینا شمرده شده هس و قراره جایی ببریم

چه خوب که به جای نذری پخش کردن بین اقوام و دروهمسایه که معمولا محتاج هم نیستن شما انتخاب کردید که برید پایین شهر و به نیازمندا کمک کنید.. خداخیرتون بده

نذرتون قبول

خدا،،، تورو خدا🙂
دعوا لازم نبود میگفتی به یه مرکز بهزیستی قول دادیم داریم میبریم اونجا بین بی سرپرست ها بعضی ها ذاتش ...

هرچی میگفتم اصلانمیفهمیدعین کنه چسبیده بودبه وانت 

پایان هدف آخرخرداد  
دعوا چرا میتونستی با زبون خوش و اروم بگی اینا شمرده شده هس و قراره جایی ببریم چه خوب که به جای ...

ممنون بله هرچی گفتم میگفتن واچه اشکالی داره به ماهم بدین واقعاراس میگفتن آدم بایدچشم ودلش سیرباشه باورمیکنی کسی یه دونه براخودمون برنداشت 

پایان هدف آخرخرداد  
هی گفتم خانوم محترم اینابرای نیازمندماشالادستات پره النگوعه برومغازه بگیرنه بچم دیدهوس کردمنم قاطی ک ...

بچه برنج نپخته رو هوس کرد😂

عجب

بیخیال اینطور آدم ها همه جا هستن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷