2777
2789
عنوان

دیروزبه خاطرنذری مبخواستم یکیوکتک بزنم 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اش با دیدن برنج و مرغ خام هوس کرده؟😂

به جان بچم اگه دروغ بگم مابه خاطربواذیتش نپیختیم گفتیم اینجوری بسته بندی بشه قشنگ ازماشین آویزون بودگفتم بمیرمم نمیزارم یدونه ببری ۵تاخانوم گنده خجالتم نمیکشیدن 

پایان هدف آخرخرداد  

والا ما جای نسبتا متمول شهر زندگی می کنیم. موقع نذری که میشه همش ماشین های خارجی گرون میان ده تا ده تا نذری میبرن. یه آدم فقیر بینشون پیدا نمیشه.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    
اشکال نداره ب نیازمند نرسید ب گدا نما رسید نذریتون، چراغی ک ب خونه رواست ب مسجد حرام است   &nb ...

ندادم گفتم که اینجاخودتوتیکه پاره کنی نمیزارم بقیه راضی بودن ولی من راضی نشدم یکیشون تودستش ۳تامرغ گرفته بودداشت میرفت خونش گفتم حاج خانوم ازاون مرغات خجالت بکش یه صحنه ی خنده داری بودبیاوببین 

پایان هدف آخرخرداد  
والا ما جای نسبتا متمول شهر زندگی می کنیم. موقع نذری که میشه همش ماشین های خارجی گرون میان ده تا ده ...

مادرشوهرمم گفت میدادی گناه داشت گفتم غلط کرده اینام بخدا۳تا۳ماشین دم درپارکه خونه ی چن طبقه 

پایان هدف آخرخرداد  
مادرشوهرمم گفت میدادی گناه داشت گفتم غلط کرده اینام بخدا۳تا۳ماشین دم درپارکه خونه ی چن طبقه 

خوب کاری کردید . نمی‌دونم چه جوری روشون میشه. به خدا ما نزدیک خونمون دائم نذری میدن یکبار هم نگرفتیم.یه بار هم یک ماشین خارجی جلوی خونه ما پارک کرد یه خانواده بودن رفتن نذری گرفتن. هر کدوم ده تا غذا دستشون بود. پدرم بهشون گفت اینها گناه داره بزارید برای کسی که محتاجه. مرده خندید گفت برای تبرکه. پدرم هم گفت تبرک یه دونه هست نه ده تا.😬

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    

عجب آدمایی🥴

خوب کاری کردی

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
والا ما جای نسبتا متمول شهر زندگی می کنیم. موقع نذری که میشه همش ماشین های خارجی گرون میان ده تا ده ...

ایمان آوردم ادم محتاج آبرومندهیچ وقت نمیادبراکمک 

پایان هدف آخرخرداد  

بعضیا عزت نفس ندارن

یه بار جشن کلاسی بچمو تو پارک گرفته بودن یه کیکم با هزینه اولیا گرفته بودن موقع پخشش یه خانوم اومد گفت به نوه منم بدین ..نکرد ببره یه رولت از شیرینی فروشی بگیره بده دست بچش بگه هرچی دیدی نباید بخوای

خوب کاری کردید . نمی‌دونم چه جوری روشون میشه. به خدا ما نزدیک خونمون دائم نذری میدن یکبار هم نگرفتیم ...

خونه ی روبه روی پدرم هرسال عاشورانذری دارن ازهمه جامیان کل همسایه هامیرن ولی مااصلاتاپخت وپزبشه پخش بشه بوش خونمونه نمیریم بگیریم 

پایان هدف آخرخرداد