2777
2789

من وارد سیکل انتقال جنین فریز شدم و ال دی مصرف میکنم دکتر واسه روز۲۲ خرداد این امپولو واسم نوشته نصفشو بزنم 

کسی این امپولو زده؟برای چی هست این امپول؟

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروهایی که باید استفاده کنی همشون عوارض داره یا هورمونیه یا عوارض جانبی خاصی داره. به این بعد قضیه فکر نکن. به نتیجش فکر کن و همه رو استفاده کن. درموردشون تحقیقم نکن چون روحیتو بهم میریزه.

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤

سلام ، چه جالب ، من هم توي سيكل انتقال جنين فريز هستم و ٢١ خرداد بايد نصف آمپول ديفرلين رو تزريق كنم ، تقريبا سيكلمون با هم هست ، من سري قبل كه انتقال دادم ولي متاسفانه سقط شد آمپول بوسرلين داشتم به جاي ديفرلين ، عزيزم همه اينها براي مهار سيستم تخمك گذاري هست يعني همه توي يك خانواده هستن ، ان شا الله كه همه نتيجه بگيرن و ما هم همينطور ، من اين دفعه تصميم گرفتم استرس الكي نداشته باشم ، توكل به خدا .

[QUOTE=95452560]من دوماه پیش ک پانکچرشدم دیفرلین زدم،حالافرداقراره برن براشروع سیکل انتقال جنین فیریزشدم،بنظرتون چند ...[/QUOT

سلام دوست عزیز شما بعد از تزریق آمپول دیفرلین و انتقال جنین باردار شدیدبه سلامتی؟

سلام مامان سبحان جان شما کدوم مرکز میرید؟

استارترجان دقیقا الان منم این ماه توسیکل ای وی اف دکترگفت یه کیست دارم بعدپانکچرم البته بعدبهم ال دی واسپرین وامپول میکرورلین داد وگفت ماه بعدبعدپریوداسترادیول بخوربیا انتقال شمانتیچه کارتون چی شد الان سوالم اینه این ال دی این آمپول مانع انتقالم نمیشه یعنی باعث نمیشه که منفی شه؟ اصلا چرا اینارودادبهم نگرانم تاثیرمنفی بذاره 

استارترجان دقیقا الان منم این ماه توسیکل ای وی اف دکترگفت یه کیست دارم بعدپانکچرم البته بعدبهم ال دی ...

سلام dellllعریز شما نتیجه گرفتین ؟

چون شرایط من مثل شماهست الان سه آمپول میکرورلین باید بزنم بعد انتقال بدن البته من کیست اندومتریوز دارم

سلام dellllعریز شما نتیجه گرفتین ؟چون شرایط من مثل شماهست الان سه آمپول میکرورلین باید بزنم بعد انتق ...

نه عزیزنتیجه نگرفتم بعدکلی دوندگی متوجه شدم مشگلی نداشتم فقط چسبندگی بودبعدعمل لاپاروسکوپی هیستروسکوپی باردارشدم طبیعی