2777
2789
عنوان

پسرم چهار شبه تب داره تب و لرز

159 بازدید | 14 پست

رفتیم شمال وقتی رسیدیم خونه تبش شروع شد به دکتر اطفال دسترسی ندارم تونستم ویزیت بدم تلفنی نسخه بگیرم . تب و لرز شدید که با استامینوفن نمیاد پایین فقط با بروفن ولی بعد ۵ ساعت دوباره تبش شروع ميشه.  علامت دیگه ای نداره فقط بینیش کیپه . ابریزش و سرفه هم نداره.جیگرم کبابه چکار کنم فردا هم جمعه ست ببرم شهر کناری دکتر نداره.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

مایعات بده بهش مرتب ۶ساعتی یکبار بروفن بده

مایعات خیلی تب میاره پایین تخمی  با اب ولرم خیس کن بزار کف پاهاش

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف استامینوفن و شربت بروفن رو یک درمیون استفاده کن که اثر همو تشدید کنه.

ولی اگر باز دیدی تب رو نتونستی کنترل کنی، برسون یه درمونگاهی جایی سرم میزنن و آمپول تب بر، اون تبش رو پایین میاره.

الان فصل آبله س شاید گرفته

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
شیاف استامینوفن و شربت بروفن رو یک درمیون استفاده کن که اثر همو تشدید کنه. ولی اگر باز دیدی تب رو ن ...

باشه ممنون.احتمالا آزمایش خون هم میگیرن؟ آخه چرا انقدر طول کشیده.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

شاید آب بدنش کم شده که تبش پایین نمیاد بهش مایعات وسوپ بده در زمن آنلاین هم میتونی با دکتر مشورت کنی اگه بروفن همون استامینوفنه هر چهار ساعت یه بار بهش بده یعنی حداقلش همینه البته برای شیاف شش ساعت یه باره حداقلش

اگه تونستی عرق کاسنی از سوپری یا عطاری  گیر بیاری بهش بده فورا تبش رو قطع می منه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
باشه ممنون.احتمالا آزمایش خون هم میگیرن؟ آخه چرا انقدر طول کشیده.

اگر گلوش عفونت داشته باشه تو معاینه احتمالا چرک خشک کن بده. اگر تو معاینه عفونتی نبینن اون موقع آزمایش فکرکنم بدن.

نترس این ویروس جدید لامصب یه کم تبش طولانی هست.

فقط تب رو کنترل کن و تو شب حواست باشه و کنترل هم نشد برسون درمونگاه.

اگر مایعات میلش میشه بهش زیاد بده، آب سیب خیلی خوبه.

ایشالا زود خوب بشه.

اگر گلوش عفونت داشته باشه تو معاینه احتمالا چرک خشک کن بده. اگر تو معاینه عفونتی نبینن اون موقع آزما ...

مممنونم

نه یه ویروسیه پسزمنم گرفت سه شب تب کرد اصلا تبش نمیومد پایین ققط پاشویه میکرذیم. لباساش کم کن من پسزم با شلوارک ویه لباس نازک میخاوبوندم. پاشو داخل آب میذاشتم .نه یهو پاشچ ببری تو آب .کم کم یکم پاش خیس کن که عادت کنه بعد پاشو ببر

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.