2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم زشت بود؟🥲

127 بازدید | 11 پست

شنبه امتحان زیست داریم ۶ تا فصل 

بعد من از صبح فصل ۱ و ۲ و نصف ۴ رو خوندم

بعد بجه ها اعتراض کردن به معلم که یکی از فصلارو حذف کنه بهتر بتونن بخونن 

معلمم گفت فصل ۲ حذف (بعضی از بچه ها از فصل آخر شروع کرده بودن هنوز نخونده بودنش)

اینا خوشحال شدن ولی خب منم وقت گذاشتم برا این فصل بالاخره تلاش کردم براش خلاصه اعتراض کردم که این فصلو خیلیا خوندن اینو حذف نکنین یکی دیگه رو حذف کنید 

معلمم گف اصلن حذف نمیکنیم که حق کسیم ضایع نشه😂

بعد دوستام اومدن میگن نمیتونستی دهنتو ببندی؟!😐خب منم حق داشتممم

خوب کردی میخواستن بخونن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نباید همچین کاری میکردی

عزیزم تو که خوندی چیزی ازت کم نمیشه که به هرحال تلاشتو کردی توی کنکور و امتحان نهایی به نفعته برای خودت خوندی برای اونا که نخوندی الان حقت ضایع بشه

بقیه شاید دلشون فقط به همین مستمر خوش بود

خیلی رو مُخی😂

من با اینکه شاگرد اول بودم و همیشه آماده بودم

ولی هیچوقت نگفتم حذف نکنید

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

به نظرم نباید همچین کاری میکردی عزیزم تو که خوندی چیزی ازت کم نمیشه که به هرحال تلاشتو کردی توی کنک ...

درسته 

ولی اون وقتی که من گذاشتم برای این فصل اونا گذاشته بودن رو فصلای دیگه 

به هر حال امتحان داشتیم شنبه بهتر بود حق کسی ضایع نشه