2777
2789
عنوان

رسما دارم دیونه میشم همه فکرم شده بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به هیچکی نگفتم تو اقدامم...خونواده و دوستام نمیدونن..

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

ممنون عزیزم 

شاید اونیکه یک ماه انتظار کشیده 

با منیکه بعد ده سال شدم 

خیلی تفاوت داشته باشیم 

من هر موقع میرم دکتر با کلی ترسو استرس 

ولی اون شاید نه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم 91 ازدواج کردم..تا پارسال جلوگیری میکردم..  

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من به هیچکی نگفتم تو اقدامم...خونواده و دوستام نمیدونن..

من فقط مامانم اونم به خاطراین گفتم برام دعاکنه 

دعای مادرا زودتر میگیره 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
خدا خودش کمکمون کنه  امروز دکتر میگه خانم چه خبرته  ضربان قلبت 130 شده    

حق داری 

بس بقیه می پرسیدن بچه نمیاری چی می گفتی 

جواب دادن به بقیه سخت تره 

مامان من که درکل همش دعا میکنه خدا بهم بچه بده،انگار تو دلش افتاده که مشکل دارم...

مامان من که درکل همش دعا میکنه خدا بهم بچه بده،انگار تو دلش افتاده که مشکل دارم...

عزیزم مامان منم قبل اینکه بگم می گفت به دلم افتاده بود 

ولی همش دلداریم میده

فقط اینو بگم من بعد این همه سال تنها وقتیکه بیخیال بودمو به بچه فکر نکردم باردار شدم الانو نگاه نکن ...

سخته بی خیال بودن واقعا 

فقط اینو بگم من بعد این همه سال تنها وقتیکه بیخیال بودمو به بچه فکر نکردم باردار شدم الانو نگاه نکن ...

میدونم چون میگن استرس اسپرمو میکشه یا در کل باعث میشه تخمک آزاد نشه...ولی دست خودمون نیست که....من تو حین نزدیکی فقط دارم روزا رو میشمارم که الان شب چندمم..یعنی تخم آزاد شده??چندروز به پریودم مونده و ای چیزا