2777
2789
عنوان

رسما دارم دیونه میشم همه فکرم شده بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 92 پست
نذر کردم اگه خدا بهم پسر داد به عشق قمر بنی هاشم بذارم ابوالفضل.....یعنی اون روز میاد??

منم نذر کردم خیلی نذر کردم 😢😢

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم وقتی میره تو فاز بچه ،دیگخ نمیتونه بهش فکر نکنه....خیلی سخته....تو خیابون وقتی بچه ها رو ميبينم بدجوری دلم میگیره که چرا خدا به ما نمیده

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
ای خدا تورو به همین ماه پر برکتت قسم دست هیچ کس خالی نذار دل همه منتظرا رو شاد کن آآآآآممممیییییننن

آمین 

خدایا ماهم دلمون میخواد مامان بشیم تیکربارداری بزاریم 

دلت میاد بهمون نی نی ندی؟؟

نذر کردم اگه خدا بهم پسر داد به عشق قمر بنی هاشم بذارم ابوالفضل.....یعنی اون روز میاد??

انشالله میات حتما خدا بهت مرادت میده منم پسرم اسمش عباسه و از ابوالفضل دارمش مطمئن باشید قمربنی هاشم دست هیچ کس خالی نمیذاره

عزیزم می بینمت تو تاپیکا  ان شاالله زودزود همه منتظرا مامان بشن

انشاالله تو هم خیلی زود حاجت روا میشی و طعم مادر شدن رو میچشی

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
بعد از ده سال هفته 20 هر وقت میرم دکتر دچار تپش قلب شدید میشم  دکتر امروز دیگه فرستادم اکوی ق ...

ان شاالله سالم بیاد بغلت عزیزم تموم بشه نگرانی هات 

ان شاالله آدم برفی وبنده خدا هم که بیشتراز 10 ساله منتظرن زودترباردار بشن 

انشالله میات حتما خدا بهت مرادت میده منم پسرم اسمش عباسه و از ابوالفضل دارمش مطمئن باشید قمربنی هاشم ...

مرسی عزیزم....منم که اشکم دم مشکمه....چشام پر اشک شد...یعنی امسال شب تاسوعا من تو شکمم نی نی دارم??ای خدا خودت به دادمون برس...

درد ودلم فقط اینجاست به شوهرمم نمی تونم درد ودل کنم ناراحت میشه 

همش آویزون نت و نی نی سایتم 

تاپیکای قدیمی که مثل ما بودن ونتیجه گرفتن رو می خونم