2777
2789
عنوان

رسما دارم دیونه میشم همه فکرم شده بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 92 پست
این استرسا و ناراحتیا واست خیلی بده به نظر منم بری باشگاه سرت گرم میشه یکم کمتر به این موضوع فکر میک ...

اصلا باورنمی کنم 20 ماه شد اصلا به ماه های انتظارم وخاطراتش فکرمی کنم اشکام میریزه چقدرسختی کشیدم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

توکل بر خدا کن 

ایشالا بزودی زود یک نینی تپل بیاد تو دلت

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد غصه خوردم گریه کردم به کجا رسیدم باز بیخیالی بهتره خودتو سرگرم کن امیدتو از دست نده خدا یه ر ...

منم انقدرگریه کردمو غصه خوردم الان گریم نمیگیره ولی از درون داغون میشم 

اصلا باورنمی کنم 20 ماه شد اصلا به ماه های انتظارم وخاطراتش فکرمی کنم اشکام میریزه چقدرسختی کشیدم&nb ...

خدارو شکر سقط نداشتی فقط دعا کن خدا اگه میده فقط سالم بده منکه با سقطام داغون شدم حسابی

دوباره باردار شدم شکرت خدادعا کنید ایندفعه بمونه
خدارو شکر سقط نداشتی فقط دعا کن خدا اگه میده فقط سالم بده منکه با سقطام داغون شدم حسابی

کاش تو این مدت یه سقط داشتم حداقل می فهمیدم می تونم حامله بشم 

هرکسی تو زندگیش مشکلاتی داره عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست بخدا این حرفا رو بخاطر این نمیزنم که چون خودم بچه دارم و بگین دلش خوشه داره موعظه میکنه نه بخدا بخاطر خودتونه میگم آروم باشین بیخیال باشین خودتو سرگرم کن توکلت به خودش باشه میبینی چقدر زود نتیجه میده

سلام بچه ها...منم مثل شمام...هر تاپیکی در مورد بچه ست میام...شب و روزم شده گریه..تازگیها گریه که میکنم زیر گلوم درد میگیره..انگار استخون گیر کرده

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
هرکسی تو زندگیش مشکلاتی داره عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست بخدا این حرفا رو بخاطر این نمیزنم که چون ...

حرفت درسته ولی من انقدر درگیرم نمی تونم از فکرش بیام بیرون 

یعنی دارم کم کم با خودم کنارمیام که شاید چندسال طول کشید شایدم ....

نذر کردم اگه خدا بهم پسر داد به عشق قمر بنی هاشم بذارم ابوالفضل.....یعنی اون روز میاد??

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
سلام بچه ها...منم مثل شمام...هر تاپیکی در مورد بچه ست میام...شب و روزم شده گریه..تازگیها گریه که میک ...

عزیزم می بینمت تو تاپیکا 

ان شاالله زودزود همه منتظرا مامان بشن