2777
2789

رسما دارم دیونه میشم همش تو نی نی سایت وتلگرام دنبال چیزایی هستم که برای اسپرم خوبه 

همش تو خونم از خونه میرم بیرون استرس میگیرم یا دلم میگیره 

ترم آخردانشگاهم امتحانام نزدیکه ولی اصلا حوصله خوندنشو ندارم 

همش بغض دارم

شادنیستم دلم همش گرفتست 

چیکارکنم خدایا 

20 ماهه منتظرم 😢😢😢

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم 

التماس دعا 

امیدتو از دست نده خدابزرگه منم عین توام امروز واقعا دلم گرفته بود دلم میخواد بتونم بیخیالش شم 

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
😔😔کار دیگه جز صبر و توکل به خدا نمیشه کرد

دارم فرسوده می کنم خودمو با فکروخیال 

می ترسم بااین سن موهام سفیدبشه 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

درک میکنم ... منم همینطورم ... ولی چاره چیه؟ 

هیچی 🙁

فقط باید توکل و امیدمون ب خدا باشه ... همین 

انشاالله ک ب زودی مامان میشی عزیزم ...میگن هر وقت بهش فک نکنی و بیخیال بشی میشه .. ولی مگه میشههههه بهش فک نکرد ؟!؟!؟!

این استرسا و ناراحتیا واست خیلی بده به نظر منم بری باشگاه سرت گرم میشه یکم کمتر به این موضوع فکر میکنی خانمی هستن خانمایی تو نی نی سایت که 2سال و 4 ساله که منتظرن 

انشالله زودتر نتیجه بگیری و بیای همه رو خوشحال کنی

دارم فرسوده می کنم خودمو با فکروخیال  می ترسم بااین سن موهام سفیدبشه

من انقد غصه خوردم گریه کردم به کجا رسیدم باز بیخیالی بهتره خودتو سرگرم کن امیدتو از دست نده خدا یه روزی صدامونو میشنوه

دوباره باردار شدم شکرت خدادعا کنید ایندفعه بمونه