2777
2789
عنوان

پسرخالم داره می ترسونه منو

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 44 پست
باید بهش توصیح بدین که این چیزی که تو الآن ازش عصبانی هستی یه کوچولو ناراحت کننده است ولی تو اینقدرر ...

اصلا انگار متوجه نمی شه مثلا من برام پیش امده رفتم آب ریخته روم گفتم نکن بده بدتر تکرار کرده یا با خواهر بزرگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین اشتباهه دیگ نباید دنبال بچه گرد بچه گشنش بشه خودش میاد و سنگم میخوره 

منم میگم به خالم میکه اگه غذا ندم هیچی نمی خوره امتحان کردم یا شکلات می خوره نمی دونم خیلی نگرانم براش 

والا تا جایی که من می دونم خیلی پارک می رن اما منم به خالم پیشنهاد دادم که مهد کودک ثبت نامش کنه

پس پارک نمیکنه کمبودی که واسش ایجاد شده را 

برطرف کنه بهتره  سایر موارد از جمله بازی های 

خانگی 

مهد کودک

بازی با همسالان یا بردن یا اوردن بچه های همسال ب خانه برای بازی اگر مقدروه 

امتحان کنن در هر صورت ی دکتر هم ببرنش 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
منم میگم به خالم میکه اگه غذا ندم هیچی نمی خوره امتحان کردم یا شکلات می خوره نمی دونم خیلی نگرانم بر ...

خب شکلات و خوراکی ام هیچی نباید براش بخرن 

عجیبه واقعا حتما ببرینش پیش مشاور کودک گناه داره طفلی هم خودش هم پدرمادرش اذیت میشن

اصلا انگار متوجه نمی شه مثلا من برام پیش امده رفتم آب ریخته روم گفتم نکن بده بدتر تکرار کرده یا با خ ...

اون مطلب رو وقتی که آرومه بهش بگید،

و وقتی حرف گوش نمیده قربون صدقه‌ش برید ببینید مات شما میمونه و حرفتون رو قبول میکنه؟ اگه اره خب راهش همینه، این برای جلب توجه اینکارها رو کرده ولی فقط تنبیه شده واسه همین الآن تلنبار احساسات بده و به جای اینکه با کارهای خوب خودشیرینی کنه با کارهای بدتر و جیع های بلندتر میخواد تنبیه ها رو پس بزنه

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
خب شکلات و خوراکی ام هیچی نباید براش بخرن  عجیبه واقعا حتما ببرینش پیش مشاور کودک گناه داره طف ...

اهم آره به نظرم بهشون می گم پدر و مادرش که خیلی اذیت می شن خالم کلا خودش انقدر شکسته شده هیچ آرایشی نمی کنه می گه کل لوازم آرایشیم رو خراب کرده 

منو خیلی ترسونده اصلا یه جیغ هایی