2777
2789
عنوان

کمکککک کار با ماشین ظرفشویی بوش

5198 بازدید | 57 پست

سلام خانما منچند ماه پیش ماشین ظرفشویی خریدم تازه نصبش کردم و میخوام استفاده کنم.

اونموقع نمایندگیش برام توضیح داد یادم رفته چی بود.

الان عکس دکمه هاشو میزارمهر کس بلده بگه چطور کار میکنه؟؟و هر دکمه برا چیه؟؟؟

خدایا شکرت🌱🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همينه عزيزم از سمت چپ دكمه ي اول رو كه بزرگتره بزن بعد از سمت چپ رديف دوم كه علامت ساعت هستش رو بزن تا تايم شستشوت كمتر بشه ميشه ١ ساعت و ١٠ دقيقه بعدشم سمت راست دكمه ي استارت رو بزن شروع ميكنه به شستشو

خداياشكرت....❤️ 
برا منم همينه عزيزم از سمت چپ دكمه ي اول رو كه بزرگتره بزن بعد از سمت چپ رديف دوم كه علامت ساعت هستش ...

همینکه چیکا جون گف مال مادرشوهرمم مث شماست

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
چه فکر خوبی کاش منم فیلم میگرفتم. سری 6 برا من

اول روشن میکنی دکمه های اطراف صفحه مشکی برنامه هاشه یویشو انتخاب کن برنامه58دقیقه از همه اش بهتره بعد استارت دکمه بزرگ سمت رلست را بزن شروع به شستشو میکنه البته اول از همه قرص و مایع براق کننده بریز قرص از پوسته خارج کن بنداز پایین ماشینت مایعتم داخلش تو در تو اون جایگاهه بریز تمام

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون