2777
2789
عنوان

کمکککک کار با ماشین ظرفشویی بوش

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 57 پست
یک دنیا ممنون خیلییی لطف کردید عزیزم چندتاشونو دانلود کردم انگار پنلشون بیشتر شبیه مدل ماشینمه باز ...

خواهش میکنم عزیزم.مبارکت باشه 

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان منم میخوام ماشین ظرفشویی بوش بخرم از دیجی کالا  https://www.digikala.com/Product/ ...

سلام عزیزم 

بسلامتی

من از مدلش سر در نیوردم 

ولی جدیدا میگن بوش اصلی تو بازار نیست 

مواظب باش 

من راضیم ازش 

تقریبا هر روز هم دارم استفاده میکنم

موقع نصب هم قشنگ گوش کن که یاد بگیری مثل من نشی😅

خدایا شکرت🌱🌸
سلام عزیزم  بسلامتی من از مدلش سر در نیوردم  ولی جدیدا میگن بوش اصلی تو بازار نیست  ...

مرسی از پاسختون 

حالا شوهرم میگه زیمنس بخریم ساخت المانه 

نظری دارید؟ 

راستی هزینه قرصاش زیاد میشه ؟ 

مغازه دار ب من گفت وقتي نصاب اومد ازحرفاش قشنگ فيلم بگير يادت نره

برا من نذاشت فيلم بگيرم عقده اي😂😂😂

منم ضبط كردم عاخرم انقدر تو خونه سروصدا بود اونم بدردم نخورد 

حالا سرچ ميكنم هروقت گير كنم

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
مرسی از پاسختون  حالا شوهرم میگه زیمنس بخریم ساخت المانه  نظری دارید؟  راستی هزینه ...

گه متاسفانه اسم این مارک رو نشنیدم

ولی اگه واقعا آلمان اصل خوبه دیگه 

قرص ها هم من سری اول فینیش از نمایندگی خریدم که اصل بود و عالی 

بعدش از فروشگاه خریدم تقلبی بود بد نبود 

حالا این سری تموم بشه 

میخوام مایع پریل بخرم 

من قرصا رو نصف میکنم میندازم 

خدایا شکرت🌱🌸
گه متاسفانه اسم این مارک رو نشنیدم ولی اگه واقعا آلمان اصل خوبه دیگه  قرص ها هم من سری اول فی ...

اگه به دلیل تحریم یا هر دلیلی قرص اصل گیر نیاد . میشه از قرصای ایرانی استفاده کرد؟ به دستگاه اسیب نمیزنه؟

سلام تماس بگیر با نمایندگی بوش میگن عکس دستگاهو براشون بفرستی طرز کارشو بهت میگن.اینم شمارشونه من برای لباسشوییم عکس فرستادم کامل توضیح دادن.البته خیلی جاها تماس گرفتم جواب نمیدادن ولی این شرکت واقعا پاسخگو بودن و مودب-02188675348

سلام تماس بگیر با نمایندگی بوش میگن عکس دستگاهو براشون بفرستی طرز کارشو بهت میگن.اینم شمارشونه من بر ...

دستت درد نکنه 

با این که خیلی گذشته 

ولی لازم داشتم چون فقط از یه برنامه اش استفاده میکنم 

خدایا شکرت🌱🌸