2777
2789
عنوان

کمکککک کار با ماشین ظرفشویی بوش

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 57 پست
اسمشو گذاشتم عزيزم من رو سه ساعت و خورده اي تنظيمه ماشينم كه با اون دكمه اي كه تايم رو كم ميكنه ميشه ...

دیدم اسمشو

مرررسی عزیزم

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم ایشاالله به خوشی ازش استفاده کنی. فقط کامل گوش کن مثله من گیر نکنی.

عزیزم دفترچه فارسیشو دانلود کن پرینت بگیر بزار دم دستت تجربه من اینه که بالاخره چند وقت یه بار نیاز داری بهش مراجعه کنی.

منم پنل لمسی داخل  در دارم .قرص فبنیش کوانتوم استفاده میکنم ولی نمک وجلا هم میریزم جدیدا هم اندازه یه قاشق پودر لباسشویی میریزم کف ماشین دیگه واقعاااا برق میفته.

فینیش تقلبیش زیاده حواستو جمع کن عزیزم

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
عزیزم دفترچه فارسیشو دانلود کن پرینت بگیر بزار دم دستت تجربه من اینه که بالاخره چند وقت یه بار نیاز ...

سپیده جون 

رفتم تو نت این مدل دفترچه اشو پیدا نکردم.چیزایی هم که بود دکمه و برنامه هاش مثل این نبود.

منم قرص فینیش گرفتم.از نمایندگیش گرفتم.اصله

فقط یه سوال شما قابلمه ها رو هم میذارید؟؟تمیز میشوره؟؟من استیل و چدن و تفلون دارم.همه اشو میشه انداخت.

پودر ماشین چرا میریزی؟؟؟با قرص تمیز نمیشه کامل؟؟؟

خدایا شکرت🌱🌸
سپیده جون  رفتم تو نت این مدل دفترچه اشو پیدا نکردم.چیزایی هم که بود دکمه و برنامه هاش مثل این ...

عزیزم احتمالا مدل مشابهش هستا حالا اگه اسم مدلشو دقیق بگی میگردم برات لینک پیدا میکنم.

من که قابلمه میزارم تمیز میشوره فقط قسمت بیرونی زیر قابلمه سیاه میشه که زیر اب میگیرم.

شهرمون ابش افتضاحه والا گاهی یه لایه رو ظرفا هست که نمیره الان دوسه باره پودر میریزم عالی میشه

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
عزیزم احتمالا مدل مشابهش هستا حالا اگه اسم مدلشو دقیق بگی میگردم برات لینک پیدا میکنم. من که قابلمه ...

ممنون عزیزم من که چیزی پیدا نکردم اگه شما لطف کنید ممنون میشم.

sms69n92eu

سری 6

خدایا شکرت🌱🌸

ویولت جان اینجا رو ببین خود مدل شما نیس اما مشابه اون میتونی پیدا کنی

http://fa.sehawi.com/?part=menu&inc=menu&id=208