2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو میگه 🤣🤣🤣تاپیک دروغ هاشو ببین راجبش زدم فقط دروغ میگع ببین راجب کاربرا سایت چی میگه 

وایییی این کاربر عقده ای هست زیر تاپیکای یه دختر انقدددد حرفای زشت زده بود الکی بهش بهتان بسته بود ک خاک تو سرت رابطه جنسی داری درحالیکه بدبخت نداشت یا نوشته بود خاک تو سرت رفتی انسانی چون معدلت کم بود نرفتی تجربی نوشته بود خاک تو سرمادرت من دختری مثل تو داشتم میکشتمش

خیلی روانیهههههههههه عقده ایهههههه این چرا اینطوره خدا شفاش بده

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

وایییی این کاربر عقده ای هست زیر تاپیکای یه دختر انقدددد حرفای زشت زده بود الکی بهش بهتان بسته بود ک ...

آره منم شناختمش روانیه 

یه خانم بیچاره ۱۸ سالش بود باردار بود اومده بهش میگع تو سالم نیستی ۱۸ سالته شبیه پیرزن ها شدی بدنت ناقص هست بخوای نخوای مثل یه آدم مجرد سالم نیستی دختره خیلی ناراحت شد نمیدونم چرا اینقدر عقده تو وجودشه

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
آره منم شناختمش روانیه  یه خانم بیچاره ۱۸ سالش بود باردار بود اومده بهش میگع تو سالم نیستی ۱۸ ...

وایییی این چطور ادمیه دلش پر از چرک و سیاهیه اه اه اه منفور ترین ادمی که تو این سایت دیدم

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.